onsdag den 4. november 2009

Workshop i Stof & Stil Ålborg 5. November

Husk at I kan komme i Stof & Stil Ålborg i morgen torsdag 5. November fra 10.00- 17.00 og lære at hækle armbånd. Jeg er der sammen med et par kolleger, der kan nogle andre tricks.

Denne uge går lidt på "de høje nagler", for fredag skal jeg lige på arbejde fra kl. 7.00 til 11.30 og så skal der fejres eftermiddags fødselsdag for vores Ida Katrine der fylder 7 år på mandag.
Hele klassen skal med hjem, og de bliver (med afbud) 23 stk. så der skal da lige forberedes lidt pynt og borddækning.
Tak for fortsatte tilmeldinger som faste læsere. Det glæder mig at vide lidt om hvem der sidder og ser med.
Alle 3 vindere vil gerne have flagranker (alternativt svampe når man er fra Norge) så der har været gang i min hæklenål under hele aftenens forældremøde i skolens SFO. Herligt når man SKAL sidde stille og kan have hækletøj med.

8 kommentarer:

Helle : sagde ...

Tillykke med alle dine læsere, hvor går det da bare hurtigt for dig :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Det er helt vildt overvældende hvor søde og positive alle er.
En universal regel der siger: " Det du gør for andre kommer 100 gange godt igen" kan jeg da kun tilslutte mig.

Tak Helle
Karen

Fru Melgaard sagde ...

Men fare for at gentage mig selv, så vil jeg bare sige, at du jo er en stor inspirationskilde, så jeg kan godt forstå at der kommer flere og flere faste læsere til:o)

Forresten kommer I ikke til Odense på et tidspunkt og laver en workshop?

Karen Klarbæk sagde ...

Der bliver workshop i Odense også, men det det bliver den mig.
Vi er jo et helt team der bytter rundt og skel nå et par butikker hver.
Jeg skal nok informere når tid er.

Karen

Tak "Fru Meldgaard" for rosende ord.

mette b sagde ...

Jamen, jeg kan jo også kun gentage mig selv. Du er spændende at læse og dejlig at blive inspireret af. Og ja, det kommer tusindfold igen :o)

Jeg er nu i gang med at prøve at formgive en gris i lyserødt bomuld og tynd hæklepind. Jeg er blevet rigtig glad for at hækle!

KH Mette

Marina sagde ...

Tillykke med datteren. Jeg håber I får alletiders dag.

Anonym sagde ...

Kære Karen.
Nu må jeg også vise min begejstring for din smukke og inspirerende blog. Jeg nyder virkelig at hækle alle dine fine idéer og er meget taknemmelig for at du deler det med os. Jeg mødte dig på Steinerskolen i Odense hvor vores 2 piger går i skovbørnehave og 1.kl. Vi fik en god snak om alle dine fine ting, idéer og Steinerskolen.Så nu er vi i fuld gang i 1 kl med at hækle flag til vores julebasar d. 28. Nov. Og kan da lige fortælle at der nu hænger en reklame for din blog i skovhuset( børnehaven )så håber du har fået flere læsere fra Steinerskolen i Odense!!
Mange hilsner
Rikke

hanne ewald sagde ...

Hej Karen tak for fødselsdagshilsnen, og tillykke med Katrine på mandag :0)
Ja, det er helt utroligt så meget run der er på din blog, nu er jeg jo først begyndt at tælle fornylig, men jeg er glad når 25 - 30har været inde på min blog om dagen !!!! LOL !
Desværre er jeg lidt ophængt i mit job, og det er mørket når jeg går om morgenen, og mørkt når jeg kommer hjem ! Så det er lidt svært at komme med nye indlæg lige nu !Så det går lidt trægt med besøgene.

Knus Hanne