søndag den 1. november 2009

Elsa Beskow...nu i glas og ramme

Endelig fik vi det ordnet. Indrammet pigernes Elsa Beskow plakater fra udstillingen på Nordiska Aquarellmuseet i Sverige denne sommer. Det er måske den lette løsning, nemlig rammer fra IKEA. Men det herlige er jo at de lige netop passer til i størrelsen.

Derudover har jeg hentet et gratis billedbehandlingsprogram på nettet. Du skal Google på Photo Scape. Igen er det manden i huset der har været først ude. Han skulle nemlig bruge et redigerings program til sine modelbyggerbilleder. Så tak min skat. Det er nemt at bruge til bloggen også.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg deler din glæde ved hendes univers :-)

Floh sagde ...

I bought some fabric at Stoff und Still - thanks for the hint. Grüße aus Berlin

Westmose sagde ...

Hej Karen - dejlig blog du har, som jeg med glæde vil følge fremover. Jeg vil takke for dit link til Photo Scape har allerede været lidt igang derinde, og det er jo super nemt :-) Fortsat god søndag.

unikarina sagde ...

Jeg fandt også Photo Shape den anden dag - og jeg er vildt begejstret. Dejligt at høre andre også nyder programmet, som er gratis og nemt at bruge.

Inger Lises Verden sagde ...

hej karen! jeg elsker de søde billeder. Jeg har bogen, og den kan også købes i ny udgave i en lille sød butik vi har i svendborg, "Inger Trevad" som sælger søde svenske ting. Hun har også billederne på klodser, du ved en kasse med 9 klodser med billeder på alle sider!