søndag den 15. november 2009

Et af dagens projekter

Dagen i dag har som så mange andre været SKØN! En hel dag til at nørkle basar ting og besøg af min mor som kaffepartner ved nørkle bordet. En af de ting jeg blev færdig med, er alle disse skønne farvede hårspænder. Min svigermor har for længst syet alle yo-yo'erne. Det jeg skulle i dag var at sy en perle i og sy yo-yo'erne fast til spænderne.

Nem lille tjans, men py-ha der var mange, men der skal jo også være noget til alle de piger der har valgt at komme til basar om 14 dage. Nu er der også noget til jer at kigge på.

Meget mod sædvane er jeg nemlig den er der er smuttet i seng her allerede inden 23.00
Men hovedpinen tager til, og den skulle gerne være væk i morgen når jeg står op kl.5.15
Jeg har rigtig travlt på arbejdet for tiden. Forårs kataloget er færdigfotograferet på nær et par optagelser og nu skal jeg i gang med at lave JULEMØNSTRE så I kan se/købe nogle søde/fine metervarer fra Stof og Stils julekatalog næste år.

Og hvor de farvede spænder kommer fra? Min støttepædagog. Uden hende overlevede jeg ikke!

5 kommentarer:

tusindfryd sagde ...

Kære Karen

De spænder er bare blevet super fine og dejligt med farver på en hver lillpiges drøm og så rigtige designer spænder hvad mere kan man ønske sig?

Karen Marie sagde ...

Du travle kvinde :0)Tror der er en masse små prinsesser der bliver lykkelige når de får et hårspænde eller to af dine! Dejlig mandags arbejdslyst til dig:0)

Unknown sagde ...

Sikke fine spænder! Og dejligt med sin egen støttepædagog :-)
Tænk , du allerede skal tænke på julen NÆSTE år...

Karin Grøn sagde ...

Hej Karen.
Pas nu på dig selv- jeg kan høre der er lagt op til stress, hvis du ikke passer på. Til gengæld glæder jeg mig over dine kreationer og ideer i både butikken og i katalogerne, der bare er så lækre. Hvor er de søde de hårspænder- kunne overveje at lave nogle til mig selv der passer til mit nye mørk- dæmpet - lilla outfit eller i den petrol jeg har brugt de sidste par år.

Unknown sagde ...

Skønne spænder!! Glæder mig også rigtig meget til at komme til Århus og jeg er virkelig spændt på at møde dig også;o) Det er virkelig dejligt at lære så skønne og kreative kvinder at kende!!