lørdag den 7. november 2009

Det tomme bord....summer af aktivitet

Hvilken herlig dag. Jeg stod MEGET vel-udhvilet opefter 12 timers søvn. Skønt at være TOTALT udsovet. Der var i al hast blevet ryddet op i aftes og vasket gulv o.s.v. inden jeg gik i seng, så det var kun Ida Katrines udstilling af gaverne i vindueskarmen og en enkelt filt-flag-ranke der afslørede, at her havde været fest.
Bordet var ryddet og stod klar til dagens ryk-ind.

Og kort efter middag summede bordet af liv og aktivitet. Wenche havde travlt med er skønt projekt I sikkert snart kan se på hendes blog. Jeg havde flag at montere på ranker og min mor kom forbi og klippede ud til Waldorf dukker. Ind i mellem blev sagerne skubbet til høre eller venstre så der kunne være latte kopper og senere aftensmad. En familie kom på visit for at hente deres datter og i 1½ time lånte vi lige 2 ekstra søskende til hende.

De andre nåede hvad de skulle, og jeg fik monteret flag i lange baner.
Kl. ca. 20.00 skiltes vi igen...men aftenen skal alligevel bruges til mere basar for mit vedkommende.

6 kommentarer:

tusindfryd sagde ...

Tak for en dejlig dag og ja vi fik nået rigtig meget...og ja min aften bød også på mere basararbejde....vi er dejlig skøre ;-)

SOLSAUM sagde ...

Så flittige de er! Kjekt å sjå innom på skapargleda de viser!

Ha ein fin dag!

Villa Ko sagde ...

Hej Karen. Er det dig der står bag denne voksdug? Jeg må vist have indkøbt et par af dem ved næste besøg i Stof og Stil.
Forsinket tillykke med datteren!
Jette / Kamma og Ko

Unknown sagde ...

Sikke en energi I har :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Tak søde Wenche og tak Solveig og Miri.
Jette...jeg kan jo nok ikke skjule det, men ja det var mig der fandt en leveradør der kunne lave billig voksdug og straks herefter 8 gode farver. Nu er der kommet henholdtvis 5 og 4 nye farver og der er flere på vej.
Den coral her er allerede i Stof og Stils butikker til 19,95 dkk pr. meter.

Villa Ko sagde ...

Den er flot, dugen :-) Ja, jeg var lige inde og kigge på farver og på pris. Til den pris kan man da have flere farver at vælge imellem!