søndag den 29. november 2009

Svampe eller svampet dagen derpå.

Jeg havde en fantastisk basar i går. Ikke mindst p.g.a. alle de søde blogdamer der kiggede forbi.
Mette B var en af dem. Og hun kom oven i købet med en gave. Den skønneste svamp. Tusind tak Mette, både for at komme og for dit værk, og for dit fine indlæg på din blog om vores basar.

Jeg havde også besøg af Uni Karina (Tak, også for føromtale på bloggen) der havde taget den lange vej nord fra og som, lige som jeg, nåede på torvet i Silkeborg og så Anne og Hanne i fuld sving. Hos dem købte jeg lige en svamp (ja...ok jeg ved det godt, jeg KAN bare ikke lade dem ligge de svampe).... Det var kl. 9.00 på vej til skolen.


Der kom også flere søde læsere forbi og nogle søde læsere/kolleger til min mand.
Og så var der Wenche/Tusindfryd som jo kom for at hjælpe. Hun er så fantastisk at det kræver et helt nyt indlæg KUN om hendes værk. Og hendes basar i Århus, hvor jeg hjælper på lørdag/søndag.

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Jamen selv tak, Karen. Det var dejlig at møde dig. Jeg har lavet et lille side-indlæg på min blog om et blogtræf, og Uni-Karina har allerede vist sin interesse :o)

Du må have en god, fredelig søndag.

Knus fra Mette

Unknown sagde ...

Så fint at du hadde en vellykket basar, du har lagt ned mye arbeid i den. Nå får du ta deg en adventspause. :-)

Ravheksen sagde ...

Dejligt at hore, at det er gaaet godt.
God adventssondag:)

Mette sagde ...

Dejligt med en vellykket dag. Skønne svampe til samlingen. Jeg gad godt få fingrene i mindst én af Anne og Hannes svampe. Selvom jeg næppe tror, at der er flere på lager. God 1. søndag i advent. kærligst Mette