tirsdag den 10. november 2009

Anne Black julepynt i Give Away....


Jeg fik lige en hilsen på min blog fra Ann-Christine og kom derved ind og fandt dette skønne sted med en GIVE AWAY hvor man kan vinde Anne Black julepynt.

Jeg blev helt vild glad, for Anne Black og jeg har begge gået i Rudolf Steiner Skole i Odense og hun har gået i Kolding på Keramik linien mens jeg gik på beklædning, så vi har (måske på lidt afstand) fulgt hinanden i rigtig mange år.

Mit keramik/porcelæns talent har aldrig været af de største, så hvorfor ikke forsøge at deltage og MÅSKE vinde lidt god Anne Black stil?

Du deltager HER på Maminka. I øvrigt drevet af to erfarne bloggere. Nyåbnet for ganske få dage siden, og med SUPER design af MINIMEGA....(Og hende er jeg jo kæmpe fan af)
Så alt i alt....mange gode grunde til lige at vise vej :)

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er kjekt å få se på ulike kunstnere og deres arbeid. Julepynten er lekker. :-)

unikarina sagde ...

Lækert julepynt - har straks meldt mig til.
Der kommer reklame for julebazar på bloggen i dag - har sendt speciel invitation til mine veninder i Silkeborg og Århus. Jeg håber de kommer... jeg regner selv med at komme

unikarina sagde ...

Glemte at fortælle at min svigerinde blev så fristet af det armbånd jeg hæklede på workshoppen - at nu har hun gang i hæklenålen også ;o)

Karin Grøn sagde ...

hvor er de fine. Håber du er heldig

Mette sagde ...

Julepynt af den gode slags! Jeg skyndte at tilmelde mig. Elsker Anne Blaks design.

Inger Lises Verden sagde ...

Hej kusine!
Det er altså rigtig hyggeligt at vi sådan følger med i hinandens liv nu!!! Jeg er blevet helt afhængig! Har været i Kbh. hele dagen i går og til i aften, og da jeg er alene hjemme røg jeg fluks ind på bloggen!Og dejligt med tips til andre sider!
Rgtig god weekend!
Knus fra Inger Lise