søndag den 8. november 2009

Hvad laver du i dag?

Jeg skal i gang med at lave tekstil smykker af over 100 yo-yo'er min søde svigermor har syet for mig. Nogle får perle i midten og broche nål. Nogle bliver limet på en ring og nogle på hårspænder.
Vi har primært valgt lilla og røde farver, men jeg har også andre "på lager".

Men lige først, så skal vi i svømmehallen pigerne og mig, for Jan/mand/far er i Esbjerg til konkurrence i modelbyg hele dagen. 12 modeller stiller han op med i år. Han plejer at tage en del priser....vi venter spændt.
Og ellers...der er vasketøj og MASSER af oprydning i kælderen der venter.
Hvad laver du når det er søndag?

21 kommentarer:

Mette sagde ...

Vi er lige ved at gøre klar til at komme en tur i skoven. Jeg vil så gerne ud og nyde efterårsfarverne inden det er for sent og så kan vi samtidig hygge med at samle kogler, mos og lignende til juledekorationerne.
I eftermiddag skal jeg have fundet symaskinen frem og i gang med at sy puder til min datters værelse. Og måske - for at gøre søndagen helt optimal - vil jeg bage boller og lave noget varm kakao - uhm. God søndag til dig - jeg glæder mig til at se billeder af smykkerne.
Kærlig hilsen Mette

Polka sagde ...

Denne søndag bruges på oprydning, vasketøj, Ældstemusen har veninde på besøg og det bedste: Jeg skal i gang med at sy lidt til mig selv :-)
Polka :-)

randiglensbo.dk sagde ...

Jeg er ved at forsøge mig med at bage grissini, det har jeg ikke prøvet før. Samtidig skal jeg have bagt rugbrød, dem startede jeg på i går. I eftermiddag kommer min søn, svigerdatter og barnebarn på besøg. En ret typisk søndag :-)

May Anna sagde ...

Her bliver det lidt af en blandet landet. En hest ligger på spisebordet uden øjne og anden er på vej ved symaskinen. En griseproduktion bliver det ikke til denne gang. R.S bazaren nærmer sig og mormor her har fyldt en lille flyttekasse med forskelligt dertil.

Rikke sagde ...

Jeg har bagt rugbrød. Det ligger og køler af med et fugtigt viskestykke omkring og gør sig klar til frokostens æggemadder. Men jeg synes nu at varm kakao lyder meget tillokkende... Måske burde man kave et eller andet til eftermiddagskaffen også. Jeg ved ikke hvor længe jeg kan vente før det er tid til at bage hjemmelavede æbleskiver, men om det bliver i dag kan jeg ikke love.
Nå ja, og så vil jeg bruge en del af dagen på at hjælpe kæresten med hans speciale.

Kirsten sagde ...

Snupper et døgn på job... Need I say more?

fru westerskov sagde ...

Jeg har her i formiddag siddet og arbejdet (hæklet) med et mønster fra stof og stil. Jeg har lavet et hjerte og en tromme. Trommen er dog kun i rød og hvid.

Helle : sagde ...

Jeg skal til at starte et nyt strikketøj op, det kræver lidt hovedregning. Jeg vil forsøge at et nederdelsmønster om til en tunika ;-) håber det lykkes !

g u r o sagde ...

I Norge feirer vi farsdagen i dag, og Lille A har laget kort til pappa, og vi gav han et oransje hattifnattkrus til mummisamlingen.. :) Vi (jeg og 4-åringen) har sydd litt i dag også! Det var morsomt! Hun ville ha en skattepose av soppstoffet, og med en god del hjelp fikk hun det jammen til! Flinke jenta mi! ;)

Nå venter skogen og sola, og så håper jeg jo på litt kakebaking og søm også i løpet av dagen...det er deilig med søndag!!

Fru Melgaard sagde ...

I dag har vi "bare" dyrket ren afslapning og familiehygge - Det var tiltrængt:o)
Nu har jeg et stykke tid luret på de der yo yo makers og jeg har lige et par spørgsmål som jeg håber du kan/vil svare på:o). Er de sværre at lave? Kan selve yo yo makeren genbruges eller skal der en ny til hver gang man skal lave en? Kan se at stofogstil har 3 størrelser - Kan du sige noget om hvor store de forskellige størrelser er?
På forhånd tak;o)
Mvh. Louise

Pernille sagde ...

Jeg har så brugt hele formiddagen på rengøring, surt, men dejligt badefter, og fået lagt nye billeder på min blog, og håber jeg får færdig gjort nogle projekter som har ligget for længe på sybordet.
Hilsen Pernille

Ulla sagde ...

Vi har besøg af mine forældre hernede i Tyskland i disse dage, så der er ren mormor hygge i hjemmet! Idag har jeg fået lov til at sove længe - helt til 9.30. Min mor forbarmede sig over mig, da jeg har været oppe med to morgenfriske knægte kl. 5.30 de sidste to dage. Manden min har simpelthen været i "karantæne" fordi en spiller på hans fodboldhold havde fået svineinfluenza, sa han skulle holde sig væk fra os indtil prøven kom tilbage idag. Negativ! Så kunne ungerne og jeg igen få kys og kram!
Nu er han sammen med mine forældre og drengene taget i Zoo i Frankfurt imens jeg må blive hjemme og færdiggøre en god stak ordre.
Jeg ville gerne have været med, men nu vil jeg istedet nyde roen, en kande varm te og min symaskine.

Rigtig god kreativ søndag til dig! Det bliver nogle super fine sager du får fra hånden, er jeg sikker på.
Kh Ulla.

Mette sagde ...

Lad det være sagt - jeg elsker søndage! Husker som barn at min mor ikke kunne li' søndag, for næste dag var mandag... Det nægter jeg at tænke, så vi gør alt for at trække søndagene i langdrag og gøre dem gode. I dag startede min elskede og jeg med en times body flow uden for hjemmet. Der er ild i brændeovnen, vejret er gråt, der er rester af crumble caken fra i går, nem og god tomatsuppe med pasta og frisk bagt brød til aften og om lidt snurrer vaskemaskinen. Der er et strikketøj, der venter og metervis af stof at lege med. Hvor jeg ender vides ikke, men dagen er god. kærligst Mette

jeanette hegaard sagde ...

Min dag er lidt ligesom din Karen og lige en søndag efter mit hoved. Lidt huslige pligter, hygge med ungerne og krea-tid :).
Jeg har lige siddet med gummi-sager, var nemlig på et lille kursus i går i syning i traktorslanger, ret sjovt :)

Dorte sagde ...

Vasker sengetøj, der intet så dejligt som søndag aften at kunne smide sig i rent sengetøj. Så det er blevet en tradition her. Ellers dagen i dag bragt tag på legehuset, en løbetur, bage med hende den lille og senere have farmor og farfar på besøg til banankage og varm kakao. I aften er der forbrydelsen og selvfølgelig strik dertil. Nyd resten af din dag Karen, jeg vil nyde min.

Birgitte sagde ...

Kære Karen
Uha, jeg har slidt med bestillinger og 3 nye designs.
Nu skal jeg hygge med familien. Vi griller and på Weberen uhm.
God aften til dig og dine ;0)

Kirsten sagde ...

Hej Karen - jeg er blevet opfordret til, at spørge dig ;-) jeg søger efter en jule metervare i sort/grå/hvid. I efterårsferien var jeg i Herning i Stof og Stil, og så lige præcis det stykke stof jeg gerne vil have, men fik ikke købt varen som jeg har drømt om siden... ved du evt. hvad det er for en metervare jeg tænker på? Har kigget i kataloget og på hjemmesiden, men kan ikke finde den...

Trine (groovy baby) sagde ...

Jeg har ryddet op, vasket tøj, vasket tøj - og vasket lidt mere tøj...men, der har også været Trine-tid. Pfaff'en har netop spyttet en fin lille kjole ud...

Mand og ældstesøn har pillet trampolin ned idag - så er det for alvor vintertid herhjemme;-). Storesøster har plejet sin dårlige hals, mens lille søster har hygget - med os alle...

Yngstesøn har leget med en børnehave-ven...

Nu har vi lige fortæret en hjemmelavet pizza, afkom er smidt i bad, far rydder op - og mor sidder her....sådan skal det gøres...;o)

En søndag i hyggens tegn er snart forbi - meeeen, først når mor hygget sig med Forbrydelsen (og måske lidt mere Pfaff-tid)

Håber I alle har haft en dejlig dag.

kh

kreativekreationer.dk sagde ...

Aaaaah havde næsten glemt det. altså at der kom Bonderøven idag. For han er da for Lækker på den der kreative måde ;-) Ligger ellers her hjemme syg, med sygebørn. men fik da lige lavet et lille blog indlæg.

V/ Katrine, kreative kreationer

Camilla sagde ...

Har på denne lidt grå søndag faktisk nået afsindig meget - og en af de helt store ting - OPRYDNING PÅ BØRNEVÆRELSET - når man er en femårig dreng, der helst leger med lego, brio, værktøj - incl. søm og skruer,- alt udstyr til vejarbejde eller brandstation - ja så er der temmelig meget sorteren. Efter 3 timers effektiv oprydning, udsmidning, rengøring og sorteren - var det er ren fornøjelse igen at kigge på et fremkommeligt gulv,- og en reol hvor tingene ikke bare var kastet ind..aahhh. Så må vi se hvor længe det holder. Den knap 8 årige har endelig fattet oprydnings projektet, og holder efterhånden et pænt ryddeligt værelse.
Derefter hyggede vi med bøger - og lidt klip...skulle prøve at lave nogle af Rie Elise Larsens papir-blomster, synes de blev rigtig fine..
Hav en dejlig sen søndag aften - og tillykke med datteren imorgen..

Fru Fox sagde ...

Jeg sidder i stuens varmeste hjørne - det tættest på brændeovnen. Strikker benvarmere til husets mindste, ser lidt Bonderøven, blogger lidt og drikker the. Idag har jeg kun lavet ting for mig selv. Hentet fine gamle skoleknagerækker fra en net-loppe-butik og været til kvinde-veninde-fødselsdagsfrokost.
Ellers ender jeg tit med at bruge søndagen på at sørge for, at den kommende uge ikke kommer bag på mig. Det kommer den næste uge til at komme, for jeg aner ikke hvad der er i køleskabet, støvsugeren står på førstesalen hvor den blev efterladt for en uge siden, og egentlig bør jeg gå i seng, da jeg skal møde klokken 7, men det gider jeg ikke. Her er nemlig en velsignet ro når den sidste af vores 4 børn vælger at kravle under dynen, og så er det altså svært at give slip på roen, varmen og hyggen.
Kærlig hilsen
Trine