torsdag den 19. november 2009

Store stjerner

Da der var Kreative dage i Fredericia, solgte vi på Stof og Stils stand nogle ruller med vlieseline lignende bånd. Jeg købte heldigvis flere pakker, for nu er de vist udsolgt.

Der blev 6 stjerner ud af hver pakke, så I week enden skal der hænges en stjerne i hvert vindue i vores stuer. Nu bor vi i et hus med hjørnevinduer, så alene de to stuer mod vejen kræver 10 stjerner, og 3 ind mod naboen.

Resten kommer til salg på basaren....der er 1 uge og 1 dag til nu.
Tak for alle de søde kommentarer på min blog. Jeg har ikke haft tid at svare hver enkelt de seneste 2 dage. Jeg har lidt travlt på arbejdet og en del små projekter til basaren der ikke kan udsættes....men efter næste weekend....så er jeg tilbage i fuld styrke....og glem ikke at jeg elsker jeres kommentarer, og dem når jeg på en eller anden måde at få læst :)
Der var ikke nogen der sagde nysgerrig vel?

14 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Nydelige stjerner! Du er sååå kreativ! Jeg kunne virkelig tenkt meg på juleutsalget i Rudolf Steiner skolen... der kunne jeg nok gjøre lommeboka tynn og slunken:) Ha en fin kveld

Gode hilsener fra Lønnetunet

Fynpige sagde ...

Rigtig flotte ! Jeg har engang laver disse i strimlerne fra en regnmaskine ! Forstil dig hvor lange de strimler var, og jeg måtte kravle rundt på gulvet *GG*

Nina sagde ...

Jeg elsker de der julestjerner. Dem skal jeg da have produceret en stak af til mit store vindue. tak for inspireationen :-)

KATE ♥ sagde ...

De er vakre de hvite stjernene

Henny sagde ...

Sikke nogle fine stjerner.

Du skulle vel ikke have "opskriften på de halve stjerner der bruges til pandebånd??? jeg har forgæves forsøgt at lave dem i satinbånd, men de bliver alt for "levende" og falder fra hinanden igen. Mine store tøser skal have nogle i adventsgave af "nissen". Så jeg skal snart have lavet nogle.

HJÆLP!!!!!

Elin Osa Søreng sagde ...

Så mye flott du lager! Takk for titten, hilsen Elin

Dorthe sagde ...

Hvor er de flotte! God stil og super god idé!

jeg har netop lige siddet og bikset med at lave stjerner af regnemaskine strimler, men de stjerner du har lavet er da meget meget pænere. Dem må jeg forsøge at efterligne :-)

Unknown sagde ...

Nydelige stjerner, ser for meg der de henger i alle vinduer. Nysgjerrig, hvem er ikke det? Iallefall når det gjelder post...

Helle : sagde ...

Hi Hi godt jeg fik købt en pakke, jeg glæder mig til at sidde og lave dem ;-)

Håber at I får en rigtig god bazar!

KirstenK sagde ...

Dejlige stjerner (jeg kan ikke finde ud af at folde netop den slags stjerner) Men har fundet strimler frem, for dette år skal jeg have det lært...og skam da, hvis du ikke var nysgerrig

Unknown sagde ...

Det var da en rigtig god ide at folde stjerner af det der bånd.
Og det er en dyd at være nysgerrig :-)

unikarina sagde ...

Stjernerne er smukke. Jeg har selv stjerner i mine vinduer... Mine er nogle min mor har lavet i glas. De er smukke og store (har kæmpe vinduer) Glæder mig til at skal hænge dem op.

Randi sagde ...

Hej Karen!
Du da godt nok travlt ;-). Jeg ville bare lige sige, at vi i butik Odense har så mange pakker af stjernebånd, så vi sælger af dem-;-)

God weekend.

Randi

Anonym sagde ...

May I ask which paper you used for the stars?

I saw the Idea at Fröken Skicklig and would like to make white stars with your kind of paper as they would fit perfectly to the tree.

Thanks Gesa