tirsdag den 10. november 2009

Guld og guld

Jeg ved godt jeg har skrevet det før, men nu kommer det lige igen. Begejstringen vil ingen ende tage for de der skønne guldfarvede CLOVER hæklenåle. Hvis jeg skal anbefale dig noget, er det virkelig super værktøj til det du laver. Jeg hækler hurtigere og langt langt lettere efter jeg har fået min "før julegave" fra min søster i USA.
Samtidig har jeg brudt mit princip om at guld "kan" se billigt ud, og er begyndt at lave hæklede armbånd med guldkant. Nice og lidt vintage agtigt ikke?


15 kommentarer:

SOLSAUM sagde ...

Nydelege armband! Og er eg så einig med deg, for eg har og kjøpt clover heklenåler og kjem nok ikkje til å bruke andre her etter;o)
Det er ei fryd å hekle med dei!

Annette sagde ...

Helt vildt nice med de guldkanter! De to farver klæder da hinanden fantastisk godt!
Og nu skriver jeg altså snart de clover nåle på ønskesedlen. Hvis de virkelig er så fabelagtige. Kan de modvirke hækle-spændinger i armen?

mette b sagde ...

De er bare rigtig fine med guldkanten. Og jeg har hele to (2) clover-hæklenåle!!! Og flere står klart på min ønskeliste, for jeg er da blevet helt vild med at hækle.

Jeg synes ikke det er så anstrengt for armen som med de gamle tynde, jeg har arvet, da jeg lettere får det rigtige greb, men om de kan forebygge spændingerne ved jeg ikke?

KirstenK sagde ...

Du har ret Clover er deres vægt værd i guld...har man først haft en Clover i hånden føles de gammeldags hæklenåle som noget skrammel...

Ann-Christine sagde ...

SÅ flot med guldkanter, jeg er klart til guld (og diamanter ;) selvfølgelig) Hvor er de bare fine.

Mette sagde ...

Jeg forstår godt, at du lovpriser Clovers gode hæklenåle. Jeg tilslutter mig! Armbåndene er rasende skønne. Som altid....

Kirsten sagde ...

Totalt vintage. De sølvfarvede er fine, men de guldfarvede er fan.tas.tis.ke. Og jeg er normalt overho´det ikke til guld. Go figure :-)

hanne ewald sagde ...

jeg kan godt li guld, hækle garn er ikke "fake", så det ser ikke billigt ud ! Det er kun guld der giver sig ud for at være guld men ikke er det, der er grimt !
Jeg kan lige forstille mig at det vil være flot med lidt støvet og mørk irgrøn og guld !

Karen Klarbæk sagde ...

I har SÅ meget ret....hele flokken af hurtig kommentatorer.
Godt værktøj SKAL man bare ønske sig til Jul. Hvad ellers? Og efter en prøvehækling med CLOVER vil jeg ALDRIG tilbage til min gamle samling.
Og videre ja de der guldkanter....jeg er også blevet helt vild med dem.
Jeg har lavet i mange farver allerede, men vi var til en fantastisk Mortensaften og det var mørkt, så jeg var lige nødt til at vise de 3 første jeg fik lavet i lørdags.
Og Hanne...Jade grøn eller mint...det skal bare prøves lige om lidt.

Karen

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Må give de andre ret... så flotte, OGSÅ i guld.. hmm jeg fatter nada af hækling men vil så gerne og øver mig lige så snart jeg har tiden til det! Men enten bliver det for løst eller fast ARGH.. måske man skulle kigge efter de clover nåle du snakker om?!

Anne D sagde ...

Super nice!. Jeg må også prøve de dér CLOVER.

MalleMy sagde ...

Hvor er de bare flotte! får helt lyst til at prøve selv, selv jeg ikke er en ørn m en hæklenål!

Lavendel sagde ...

De er bare go'e - købte en mindre samling på ebay!!svarer jo ti mine yndlings Knitpro på strikkesiden!

Frøken Nobel sagde ...

Hvor er de fede, dine armbånd med guld! Måske jeg skulle ønske mig en clover i julegave!!!!

Birgitte sagde ...

Nemlig nice. Selv om, jeg også er mere til sølv. Du har vel nok lavet mange. Det er sjovt som visse ting, bliver en like to do ting ik?
Jeg er vild med at lave veste p.t
God dag kære blogven.