mandag den 2. november 2009

Jeg er fuldstændig overvældet

Først af alt er jeg helt overvældet over den kæmpe kæmpe tilstrømning til min Give Away og alle de faste læsere der på det seneste er kommet til. I skal have tusind tusind tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer jeg dagligt får. Og fordi I har lyst at følge med her.
I dag har det været helt overvældende.

At jeg lægger nyt på bloggen betyder ikke at I skal stoppe med tilmeldingen...Min give away fortsætter i indlægget herunder og du kan enndu nå at være med.

I dag kom min søde kollega Heidi på arbejde med den skønneste kalender. Hun mente det lige var mig....ja ikke? Eller dig?
Kalenderen kan købes her. i Danmark.

Eller besøg siden HER og se alt det skønne"PIP STUDIO" laver.
Prøv alt det sjove forsiden på deres skønne hjemmeside kan.....jeg er heltvild med at sidde og kigge rundt i dette farverige univers...og tingene kan købes (så pas på)


Og navnet PIP STUDIO...det passer da perfekt ikke?
Billederne er hentet fra denne ene kalender.

Inspireret....jeg kunne da godt lige leve med at kigge på sådan en skøn kalender....HVER DAG HELE 2010

10 kommentarer:

Karen sagde ...

den ser dejlig farverig ud - sådan en ville jeg elske, ville blive i godt humør hver dag :)

mette b sagde ...

Åååh, lige netop den kalender har jeg kigget på rigtig mange gange hos Mette i Continental. Men jeg har sådan en filfax-ting, som faktisk også er ret lækker, men måske jeg kunne finde en sød modtager?

Igen tusind tak for de fine armbånd. Jeg er sikker på at de kan give mig lidt kræfter. Alene tanken om at du betænkte mig dem varmer sådan. Knus mette

Annette sagde ...

Den kalender ser skøn ud - for slet ikke at tale om hjemmesiden!
Det er virkelig sådan nogle små finurligheder og smukke detaljer, der kan gøre mig glad!

Hilde sagde ...

Å så heldig du er som fikk den! De var hel skjønn! Vi hadde en flott helg i København. Fikk sett oss litt rundt og shoppet en hel masse.. Var blant annet i en koselig garnbutikk- Uldstedet, og kjøpte litt deilig garn! Søstrene Grene bsøkte vi også, og kom ut igjen med fulle poser. Er nesten ferdig med julehandelen allerede. Jeg er ikke særlig flink å oppdatere bloggen min for tiden, men jeg følger flittig med hos deg! KLem

asgeja sagde ...

Har netop fundet din blog - hold da helt op hvor er du bare kreativ - jeg er total misundelig. Sælger du ud af armbåndene?
Hilsen Bente

Karen Klarbæk sagde ...

Til Bente

Jeg sælger ud af armbåndene på basaren på børnenes skole, Rudolf Steiner Skolen i Silkeborg sidste lørdag her i November.
Men send en mail, hvis du ikke bor i jylland/nærheden. Det kan være jeg laver "for-basar" hvor tingene kan sendes til køberne pr. post.
Pengene går til skolen på basardagen.
Karen

KirstenK sagde ...

Kender godt PIP, man skal lænke visakortet fast til pungen, ellers...faktisk har jeg prøvet at lave sådan nogen små fuglehuse, de blev knapt så kønne som PIPs...

Mette sagde ...

Uha, som du frister. Den kalender er også lige mig, men jeg "mangler" jo ikke.....

Kardemomme sagde ...

Hei Karen :)Jeg var innom her tidligere men ble så ivrig etter å klikke meg inn på linken til den skjønne nettbutikken at jeg helt glemte å komme tilbake for å takke for tipset! Nydelig nettbutikk!!!
Og nydelige heklede sopper og flagg!! Jeg er så glad i sånne heklerier og blir så inspirert at det er til å bli frustrert av..Jeg vil både, sy og hekle og lese og male og..og..Listen tar aldri slutt ;)Ha en fin dag videre :))

Julia sagde ...

åh hvor er det pænt! og sikken et fantastisk site!