søndag den 29. januar 2012

Klatter af farver

Mit køkken er meget sort/creme..og jeg elsker det!
Men theskabet fik mig til at lave en "farveklat" af melamin på hylderne,
på Neo/Feng Shui Annettes opfordring.
Den slags fortryder man ikke.

"klatter" du?

4 kommentarer:

BY ALS. sagde ...

Jeg er forholdsvis ny læser på din blog, men har dog, spændt på sidelinien, fulgt dit køkkenprojekt fra starten. Udfra dine kreative sysler, har jeg opfattet dig som en farvestrålende person, så jeg har egentlig undret mig lidt over, at dit køkken virkede sort og neutralt. Slet ikke fordi det er dårligt! Persoligt går jeg ind for enkelthed og er selv stor fan af sort. Jeg synes det giver en fed kontrast til de farvede ting der står synligt fremme. Jeg er vild med dit farvestrålende klatværk, og tænker, det er det synlige bevis på din personlighed!:-)

MarlarMade sagde ...

Hvor er det bare super med lidt farve på! Det ser bare super ud. Bliver helt misundelig!

Randi B. Jensen sagde ...

Jeg har ikke åbne hylder i mit køkken, jeg synes ellers, det er rigtig flot, men jeg er ikke særlig vild med at tørre hylder af, så jeg vælger ofte det mere praktiske.
Jeg har ofte fortrudt, at jeg i det mindste ikke valgte at få glaslåger i nogle af mine køkkenskabe, for det havde jo også givet mulighed for at lave fine opstillinger og så havde det nok giver noget mere lys i mit køkken -men det må jo komme, når engang om mange år, vi skal renovere køkken igen :-)
Jeg fornemmer, at dit køkkeen er ved at være rigtig fint.

VivaTex sagde ...

Ja, farve-klatter er dejlige ;-) Det giver smil, nysgerrighed og ny energi. Kan jeg vedhæfte et skønt billede?
kh
Hanne