lørdag den 28. januar 2012

De tror vi vil have bare bryster og pop....

Alle målinger om TV siger, at vi så gerne vil se bare bryster, fest og lalleglade unge mennesker!
Tomme intetsigende programmer om mennesker der dummer sig og kager rundt i deres liv.
Men læs engang de kommentarer der kom bare her på bloggen til den lille fine dokumentar film onsdag aften af Birger Bergmann Jeppesen.
Jeg ved godt hvilken slags tv jeg helst vil se.

Vi behøver ikke at begejstres af det samme, men hvad ser du på TV?

17 kommentarer:

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Jeg kan kun give det ret.
Jeg ser meget sjældent tv.
Hvis jeg gør er det for det meste et godt dokumentar program, deadline,nyhederne, Clemens eller en god krimi.
Hader programmer hvor folk bliver gjort til grin og måske for ødelagt deres liv senere hen f.eks paradise på Tv 3.

Ha´en dejlig aften

c.lau´s gavebod sagde ...

Jeg har svært ved at tro, at det lige netop er den slags programmer vi dansker gerne vil se. Hvis det er rigtig, så er vi ved at udvikle os i den forkerte retning. Desuden kan jeg slet ikke forstå, at mennesker vil stille op til disse programmer,for hvad vil de opnå?
Og nu gør de reklame for at Big Brother snart starter. Vi bliver bombaderet med den slags intetsigende programmer. Heldigvis kan vi selv styre fjernbetjeningen og finde de gode dokumentar programmer, som f.eks den med Birger.Jeg fik desværre ikke set starten, men kender lidt til sygdommen, da min onkel døde af den for en del år siden. Natur/dyre programmer er også noget jeg nyder at se, ellers en god krimi eller noget man kan grine af.
God weekend.

Jane Birke Nielsen sagde ...

Jeg ser ikke så forfærdeligt meget tv, men når jeg gør, så er det dokumentar, nyheder og krimi....elsker en god krimi ;-)
Bigbrother og Paradis og hvad det nu hedder, gider jeg ikke spilde min tid på.

@ sagde ...

Herhjemme har vi taget konsekvensen for flere år siden, og kan nu (efter TV2 er blevet betaling) kun tage DR's kanaler på stue-antennen. Så dokumentar, Ramasjang til banditterne og så ellers en god krimi!

Lene's kage-design sagde ...

ser helt dokomentar :)er ikke så meget til hverken film eller tegnefilm eller noget..

Sissel sagde ...

Fint med en film, hvor jeg kan strikke samtidig, dokumenter bliver jeg nødt til at følge med i og krimi er til total afslapning. Springer over dem med de unge, så bliver jeg bare deprimeret over, at nogen kan finde på at udstille sig selv på den måde.

Mysticia sagde ...

jeg har det præcis som dig. Jeg er pisse træt af alle de hjernedøde unge der udstiller sig selv i alverdens reality programmer. Hvorfor? Hvad får de ud af det? Deres forældre må da krumme tæer...
Jeg har næsten opgivet tv. Ser lidt dokumentarer og film. Mest animal planet. Men Pc'en er klart favorit.
Her vælger jeg da selv hvad jeg skal spilde tiden på.

dqpage sagde ...

ja hvem gider se reality tv ?
mon ikke mest de viser det fordi det er billigt at producere ?
en god dokumentar eller ditto film (læs = kvalitetsfilm) er hvad jeg gider at se.
og så nyhederne, selvfølgelig.
mvh Mona

KirstenK sagde ...

Jeg ser sjældent tv, men lalleglade mennesker og bare bryster hører i hvert fald ikke til favoritterne...udsendelsen on Birger så jeg dog på din anbefaling...godt tv og stof til eftertanke!

Håndarbejde skal der til sagde ...

En ting er sikkert.. Jeg gider ikke se på lalleglade unge mennesker der har sex for åben skærm, eller lign.

NEJ tak.

Jeg så ikke programmet med din ven, simpelthen fordi jeg er SÅ træt af sygdom..... SÅ heller bare sidde i hjørnet af sofaen, med hækletøjet og nyde varmen fra brændeovnen, og lytte til hundes snorken ...

Hyggehygge
Marianne

Elisabeth sagde ...

Jeg ser IKKE reality programmer, eller noget der minder der om. Jeg vil hellere se animal planet, dokumentarer, og den dur ;)

Jeg har btw. henvist til dig i dagens indlæg, håber det er okay - ellers må du sige til :D
Mvh

Udda Bella sagde ...

Jeg er ikke den store fjernsyns kiggere, men så faldt jeg over det program der heder "hjælp jeg skal føde" (mener jeg) og da jeg er gravid og snart skal føde igen, igen så synes jeg det er det mest intressante i fjernsyn for tiden. Men ellers er jeg nok en af dem der ikke gider at vide alt det der mennesker deler fra sine liv i fjernsynet. Jeg synes nu jeg er ret god til at være den der underholder i mit eget liv.
Tak for et godt og intressant inlæg og tak for en vidunderlig blog!

Anonym sagde ...

Det er med TV som med det gamle Rom, hold masserne henne med underholdning så er de beskæftiget og interesere sig ikke for de ting som i virkeligheden er vigtige. Forældre burde måske fortælle deres børn lidt mere om hvad programmerne handler om og forklare hvad der er fordummende og hvad der ikke er. Vi lever desværre i et samfund hvor folk gerne vil ses og hvor det er in at blive set, set og atter set. Personligt syntes jeg at vores samfund er ved at udvikle sig i den gale retning, det skal gå mere og mere hurtigt, tingene skal være større og større og der er ikke længere plads til at det enkelte menneske kan udvikle sig i sit eget tempo. Det hele handler om penge, penge og atter penge. Og jo billigere det kan gøres jo bedre. Derfor få vi også lorte mad, lorte TV og lorte liv. Heldigvis vælger vi selv. Og heldigvis kan man stadig se noget ordentlig TV.
Hilsen Lina

MarlarMade sagde ...

Jeg så den desværre ikke, men vil se om jeg kan fange genudsendelsen. Jeg elsker skæve DR2 programmer, men må også helt politisk umodent indrømme at jeg elsker Beverly om eftermiddagen. Kig gerne ved leglighed forbi min nye blog. Jeg melder mig i hvrt fald som fast læser på din, den er sprængfyldt medinspiration.
Hilsen maria

Anne sagde ...

Du har helt ret - af samme grund er TV2 fravalgt hjemme hos os. Så vi har kun DR's kanaler og er helt tilfredse med dem. Børneprogrammer, en god film dokumentar og den slags - og øh .... X-faktor. Lidt flovt måske, men så kan man fint strikke imens :-) Og så musik i radioen.

Anonym sagde ...

Dit indlæg er lige vand på min mølle:-) Når det handler om medier i det hele taget, er der efterhånden en meget trist tendens til at folk bliver "underholdt" af sex, skandaler, snagen i folks private sorger, sladder og derudover noget intetsigende gejl. Jeg undrer mig over, at der tilsyneladende er et marked for det. Og jeg græmmer mig... Helle

Irene sagde ...

Jeg ved ikke lige om jeg/vi er ved at være gamle og ikke forstår os på TV men jeg tror det ikke. Alle de - undskyld - åndsvage TV programmer og - undskyld igen - kvalitets forladte journalister, er der vist kun for de unge og hvor er det synd at de bruger deres tid på sådanne programmer. Mange tror jo virkelig at sådan er livet.
Jeg er så "heldig" at jeg er gift med en fodboldtosset og tv-seriekikkende mand og han har fået lov at ha´ magten over zapperen. Så strikker jeg i stedet med høretelefoner i ørerne og hører lydbøger eller ser de programmer jeg gerne vil se på min lille minicomputer. Man kan jo streame rigtig mange af de gode udsendelser lang tid efter de er sendt.