mandag den 9. januar 2012

Jeg tænkte at....

Jeg tækte at...det aldrig skulle ske, at jeg sprang bare en enkelt dag over her på bloggen. Alligevel er det nu sket hele 2 gange på bare 1 uge, og helt uden jeg har fået dårlig samvittighed eller fornemmelse af "kold tyrker".
Jeg har bare gjort den erkendelse, at jeg jo er super hyper-mega-kommunikerende....det er jo også derfor jeg har en blog og når jeg så har travlt med at kommunikere og planlægge andre steder med andre ting, så falmer trangen en smule her på bloggen.

Jeg nyder nye kontakter, gode råd, og vil gerne være i selskab med mennesker med alternative intelligenser f.eks. dem der kan gennemskue problematikker.
Jeg kan godt li' den fornemmelse at alle der har været samme tur her igennem giver mig deres version af hvordan man gør. Jeg vil mine piger det allerbedste, så jeg er parat til at gå langt for at det lykkes, og jeg tager glædeligt imod alle de råd der kommer om ikke at bekrige hinanden, såre, etc.

Nu vi er ved de gode råd, måske nogen skulle have rådet mig fra IKEA????
Der skal jeg nemlig forbi, for 5 gang indenfor 2 uger. Så mangler der lige en dims, eller jeg har en skuffe for meget...eller...eller....
Men nu slutter det heldigvis snart. For køkkenet er ved at være færdigt.
F.eks. er lysekronen kommet op, og lamperne!!!
Opvaskemaskinen og vaskemaskinen har vasket deres første vask og alle låger er ved at være på plads.

Og ja, det mig der vil have de sorte lampeledninger til at hænge i bue.
Sorry :) Jeg har måske mine egne ideer om stil-tendenser nogle gange.

9 kommentarer:

Merete sagde ...

Jeg har de sidste 14 år været gift med en elektriker og han hænger ledningerne på præcis samme måde, så det er vist ikke helt forkert ;o)
Glæder mig til at se flere billeder fra køkkenet :)

Lis sagde ...

Jeg synes det er smukt og vores ledninger i køkkenet hænger også i buer, så du er vist ikke den første der er kommet på den ide.

God mandag til dig, og en evt. god tur i Ikea, tror at uanset hvor man køber større projekter, skal man frem og tilbage et par gange eller tre.

Kh. Lis

Davids Engle sagde ...

Jeg tilslutter mig også ledninger i guirlander. Lad os gøre en dyd ud af nødvendigheden. Og nu hvor man kan få ledninger i andre farver og materialer end nikotingult plast er det da en fryd for øjet med ledninger i buer. (og så er de fantastiske at hænge nytårsguirlander henover;-))
Kh. Kate

IF Stjernen sagde ...

Med fare for at få hug, så er det vist kun jyder der ikke hænger ledninger i buer.
Jeg havde i hvert fald aldrig set andet, før jeg blev kæreste med en vestjyde ;)

Randi B. Jensen sagde ...

Hej Karen
Ikea har utrolig mange dejlige ting, men det er jo oftes "saml selv" projekter og kræver lidt ekstra af en selv - vores køkken er fra noget, der hed "Skab selv" og der måtte også byttes på ting.
Da jeg så din prisme-lyskrone kom jeg til at tænke på Kirsten Thorup's bog "Himmel og helvede", som også blev filmatiseret - deri er der et køkken, som har en prismelyskrone :-))
Den er bare så flot, når der er højt til loftet, så desværre får jeg ikke sådan en :-(

Gitte Luna sagde ...

Åh ja IKEA min ynglings hade butik, jeg burde have sendt mit blog indlæg fra 9 dec til dig http://gitteluna.blogspot.com/2011/12/ikea-har-stupide-kunder.html ;-)

Frøskuffen sagde ...

Selvfølgelig skal de hænge i bue. Det er rigtigt opsat !!... min svoger klippede for ca. 25 år siden stofledningerne af sine lamper, erstattede dem med plastik ledning og ærgrede sig grøn og gul, da andre fortalte ham om hans store fejltagelse.

Jeg tror på, at ens bloggeri bliver bedst, når man kun blogger p.g.a. lysten og ikke p.g.a. et ur. Så du skal ikke have dårlig samvittighed.

Design À la Camara sagde ...

Det er dit hjem, din stil - her er du the Queen, hersker og råder som det lyster dig - et hjem skal være personligt og gerne med med personlige skæve vinkler - for det fortæller, hvem som bor der.

Det samme gælder din blog, blog af lyst - ikke af pligt.

Klem

Mille

Kirsten Søeballe sagde ...

Jeg bed mærke i din bemærkning om ikke at såre og tale grimt om hinanden var det vist. Jeg har været skilt i 4 år og vi var eninge om at det ville vi prøve at overholde. Indtil videre er det gået fint og nu er vi rimeligt gode venner. Så det kan nok godt betale sig. I har trods alt også børn at skulle samarbejde om. Det har jeg og min eksmand også.
God vind fremover.
Mvh Kirsten