tirsdag den 10. januar 2012

Hvor er vi heldige

Sidste år fik vi sne allerede i November og så varede det næsten til sommerferien.....eller sådan husker jeg det i hvert fald.
Nu er jeg mere til at rulle på rulleskøjter, end til ski. Og bilen skal trille sikkert og godt fra Silkeborg til Aarhus og retur hver dag, så jeg nyder det.....FOR HVOR ER VI HELDIGE I ÅR!!!!!
Eller hvad synes du? 

Og et lille "vente på forår" billede fra 2010.
 Jeg venter :)

16 kommentarer:

Mie sagde ...

Jeg stemmer i og synes vi er meget heldige. Fik vist lige overdosis af sne og vinterlandskaber sidste år.

Birgitte sagde ...

Hej Karen

Long time...
Skøn skøn blog forøvrigt:-)
Jeg har nøjagtigt i dag planer om nye blomster til vindueskarmen.

Birgitte

Céline sagde ...

I hear you!!!
Og finder det befriende at der er andre end mig der synes det er fantastisk.
Ja ja sne er da meget pænt, men hold da op hvor det besværliggøre hverdagen og efter ikke at ha kunne komme ind på vores vej med bilen flere måneder, de sidste 2 år - ja så er jeg lykkelig over det vejr vi har i år... Og jeg håber det fortsætter ;)

Keramikeren sagde ...

Åh, jeg mangler sne og vinter. Elsker en frostklar morgen, hvor det river lidt i kinderne, og tror også at det er sundt og godt med frostgrader. Og det pynter så godt på den ellers lidt kedelige natur lige nu. Men det behøver ikke at blive liggende til sommer............

ulla sagde ...

Gik idag og tænkte samme tanker. Det er næsten helt forårsagtigt udenfor idag. Foråret må gerne komme ASAP for min skyld.
Synes vi fik nok sne sidste vinter, for de næste 2-3 år;-)

Margit Ammentorp sagde ...

Jeg er helt enig!
Her på Bornholm fik vi dækket vores behov for sne og hvid jul for mange år i 2010 og 11.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jeg glæder mig hver eneste dag over denne milde smukke vinter. Hader at køre bil i snevejr, selv om det jo også kan være smukt. Men min indre biograf kører stadig snefilm fra de sidste to år!!!!

LISE sagde ...

vAR BARE SÅ GLAD FOR SNEFRI D.24.12HELE FLOKKEN AF BØRN,SVIGERBØRN OG BØRNEBØRN KUNNE KOMME HJEM TIL EN DEJLIG JULEFERIE.
SIDSTE ÅR SAD VI TO GAMLE ALENE,HELT OG TOTALT SNEET INDE.
SÅ SNE NEJ TAK :-)

Gitte Barlev sagde ...

Synes godt der måtte komme sådan en 14 dages tid med sne, da jeg er en lidt barnlig sjæl, der eeeeelsker at kælke med ungerne. Men varmeregningen var bestemt ikke sjov sidste år, så det skal kun være 14 dage. Smiler:-)Kan godt lide at Danmark har 4 forskellige årstider, og det har man ikke helt kunne mærke endnu. Men forår er klart min yndlingstid:-)

Karen sagde ...

Jeg savner bestemt heller ikke sneen! Det er skønt ikke at være bekymret over, om man skal grave bilen fri for at komme på arbejde og vanterne bliver jo heller slet ikke slidt i spidserne og kan derfor sagtens klare en sæson mere ;-)

Hanne K sagde ...

Kære Karen
oh, det er dejligt vi ikke har sne i 100 dage.Jeg vil gerne have hvid smuk sne et par uger, fordi det er så smukt og fordi det markerer at det har været vinter. Og jeg er vild med at hækle, det bliver man glad af - og jeg vil også gerne sy. Vi vil have sjov syning tilbage! Basic ting eller sjovt patchwork. Er der noget i gære? Hvis der er tips til gode links og sjove ideer og projekter, vil jeg blive glad for at høre om det.

Louise Sloth sagde ...

Jeg kan nu godt lide sne... bare lidt. Eller i det mindste frost, så man får fornemmelsen af årstiden. Jeg synes, det har været efterår i alt for mange mdr nu. Men foråret skal være hjerteligt velkommen også... Trænger til sol. Eller i det mindste vejrskifte.

Mette Glerup sagde ...

Altså min søn græder hver dag over at han ikke kan komme ud at kælke..
Og jeg hører nok også til dem, der nyder når naturen tvinger os til at tage den lidt med ro, og meget tydeligt markerer, hvem der trods alt stadig har magten...

dqpage sagde ...

Enig ..
MEN der er et men .. de advarer om at dette milde vejr kalder på rigtig mange dumme slimede dræbersnegle til foråret ..
hilsen Mona

Kirsten sagde ...

Bor i Randers - arbejder i Viborg. JEG synes også, at vi er heldige!

Irene sagde ...

Jo nu er vi kommet så langt at forårstanker vrimler frem .... meeeen jeg mangler altså lidt det hvide... det er så trist med regn regn regn regn regn og blææææst ... måske fordi jeg bor i det "mørke" Jylland. .... og så har jeg kun 1 km på arbejde ;o)