tirsdag den 24. januar 2012

Jeg fik mail i går...

Mailen var ikke fra "Hr. hvem som helst".
Ham der skrev er en god ven af min familie, faktisk havde han min far som lærer.
Han er filmskaber, han skriver drejebøgerne selv, er forfatter til en fantastisk bog, har frelst menneskeliv, har kæmpe for andres ve og vel og holdt humøret oppe for mig og min familie da min far blev ramt ALS.
Birgers nyeste film kommer på DR1 i morgen aften kl. 20.00
Jeg sidder  KLINET til skærmen, uden tvivl....og anbefaler dig at gøre det samme.
Mangler du livsgnist kan du få masser ind gennem skærmen.....eller du kan smugkigge en anden lille film af Birger.6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg skal bestemt osse se Birgers film. Jeg arbejde som personlig hjælper for en kvinde med 3 børn der havde ALS. Og jeg har haft en ven der osse havde det. Det er en hæslig sygdom!!
Men Birger har en skøn måde at tackle sit liv som grønsag :D

Fie sagde ...

Jeg vil også sidde foran skærmen imorgen aften, for min mors veninde er ramt af sygdommen og har ikke længe tilbage, så for at forstå hende og familiens situation, skylder man dem at se filmen...

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Den må jeg vist også se, selv om det er meget følsomt, fordi min mor døde af ALS. Det er bare sådan en ond sygdom, som jeg af og til meget frygter selv at få ......

Lisbeth Angelbo sagde ...

Hejsa. Ikke en kommentar til dette indlæg... Jeg vil blot ønske tillykke med omtalen i Hendes Verden i denne uge:-)

tichtach sagde ...

Tak for en dejlig, personlig anbefaling. Det er altid fantastisk inspirerende med store mennesker med afgørende betydning for andre :-)

KH fra tina

Annika Dahl sagde ...

Min kollegas far fik Als, og døde et år efter diagnosen.
Jeg må sige at det simpelthen er noget af det forfærdeligeste jeg kunne forestille mig. Man er fængslet i sin krop. Men jeg skal helt klart se dokumenteren, den ser så veludført ud, meget flot.