fredag den 20. januar 2012

Visuel dagdrømmer

Hvis jeg fik lov at lukke øjnene lidt mere, ville endnu flere drømme poppe op.
Ikke bare dem om søde sager og skønne ferier.
Flere af dem om fremtiden vil jeg tro!Så var det lige jeg fik øje på et horoskopp i gratisbladet Lime.

Og jeg citerer:  (Stenbukken)
"Du er inde i en måned, hvor der er massiv skøn kraft fra stjernerne.Uanset hvad du ønsker dig, har du held med det.(Det lyder da fantastisk...mere af det til mig) Måneden er ideel til at bryde noget op, og bygge nyt op. (ja ja, jeg er jo lige ved at blive skilt og er i høj grad i gang med at bygge et nyt liv op).Jo mere du slipper gamle mønstre og roller,desto mere er du selv med til at forcere tingenene. (enig) Udland, rejser eller sprog kan ændre dit arbejdsliv.(Som om det ikke er godtnok som det er?) Du er også diciplineret omkring ændringer i din kost. (ja ja, det er rigtigt nok jeg prøver ikke at være fanatisk) I sidste del af Januar er der romantik i luften".(Jamen der er jeg på messe i Tyskland, skal jeg så flirte på tysk?....)

Det paser som altid næsten perfekt. Måske bliver det sandhed, hvis man ønsker sig det rigtig meget????
Hvordan drømmer du?

4 kommentarer:

@ sagde ...

Åh åh, jeg er også Stenbuk... (og gift med en tysker, skal du bruge et par gloser?!?).
/Liv

Lene's kage-design sagde ...

jamen, det er jo åbenbart sandt hvad der står i sådanne horoskoper så..
Jeg har ikke (endnu) ro til at lukke øjnene og drømme.. men mere feng shui kunne være dejligt -trænger til mere system og roligere omgivelser, men kan det mon lykkedes med 4 forholdsvise små børn?(8,6,3 og 1år)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Hov Karen jeg har misset at du lå i skilsmisse, det gør jeg også men føler at jeg er kommet videre, det er jeg sikker på at du også vil gøre.
Horoskoper har jeg ikke den store fidus til, jeg vil hellere tage ansvaret for at trække de ting ind i mit liv som jeg giver min opmærksomhed.
I kærlige tanker, god weekend.

vidunderlige univers sagde ...

Godt indlæg Karen.. Går MEGET op i stjernetegn - og sikke du selv kan sætte ord på hvad der sker i dit.. :0)Fantastisk...
KH Iben