lørdag den 13. marts 2010

Når en farve sniger sig ind

Pink har for alvor sneget sig ind hos os. Den optræder i alle mulige afskygninger. Nogle gange (heldigvis) helt i neon version, for det er det jeg bedst kan lide for tiden.

Strikkegarnet fandt jeg i Kvikly- desværre er det 100% Acryl men til kanter eller små hæklede blomster kan det jo altid bruges...ca. 10 Kr. for et nøgle.

Om det så er min yngste, så har hun forstået "budskabet" når hun tegner til mig....pink indgår hver gang nu, uden jeg har sagt et ord om det.
Hals snoren er en (efterhånden) ældre sag fra en veninde. Hun er rigtig god til at få mixet de farver....jeg selv gør det lidt for pænt og harmonisk.


Jeg tror pink vokser sig større. Og helt ærligt, det er da en SKØN varm og levende farve i boligen? Eller hvad er du til?
(Om 5 faste læseres tid trækkes min give fest away)

12 kommentarer:

Nina sagde ...

Her er det kun sønnike der bruger pink - har har til gengæld også to t-shirts i farven. Jeg selv er bare ikke modig nok til den slags udskejelser. Men jeg nyder dine :-)

Lone Jensen sagde ...

Dejlige billeder man kun kan blive glad af :)
Personligt er jeg slet ikke til pink, men det er min lille Naoh til gengaeld hihi. Lige indtil han kommer i "ADR, PIGER" alderen, mon ikke?
Ha en god weekend!

Garn, hund & kat sagde ...

Her ddukker der prikker af rød, lilla og pink op - egentligt uden at være iviteret eller planlagt. Men er nu ganske hyggeligt

Pernille på 1. sagde ...

Ja jeg er total pink, og lyserød for den sags skyld. Bliver bare så glad af den farve, jeg har en skammel som jeg skal have malet i lyserød eller pink i dag :)

Knus

Karen Marie sagde ...

Kan kun være enig, længe leve PINK - man skulle tro vi havde lavet en fælles plan for at bane vejen for den skønne farve, mit indlæg i går handlede også om pink:0)

Skøn pink lørdag til dig, KH Karen Marie

Anonym sagde ...

Hvor er det altid bare så inspirerende at læse dine indlæg og se alle de skønne billeder Karen...

Hjemme hos os huserer stort set alle farver side om side...men jeg har en svaghed for lilla og gul...og grøn...og meget andet:-)

Uhm, jeg kunne godt drikke en kop af teen på billedet:-)

Knus Malene

Unknown sagde ...

Hej Karen
Uhhhhh ja pink er en vidunderlig farve, man kan kun blive i godt humør af den. Jeg er fuldstændig forelsket i dine pragtfulde the-dåser, hvem der dog bare ejede sådan nogle :o)

Angelikas quilts and knits sagde ...

her hos os regerer pink og har faktisk gjort det i naesten 30 år. Der er altid tider, hvor det er svært at finde ting i den farve, men så må man hamstre i de år hvor det er en modefarve ;-)

Linnea skriver: sagde ...

Jeg er helt vild med det pinke lys. Man bliver bare i så godt humør af den farve!

barnigjendesign sagde ...

Det er litt morsomt med fargen pink. I min familie bruker min datter og svigersønn luer i "hysterisk" pink, som hans mor har strikket til dem. Mitt barnebarn på 8 år vil absolutt ikke under noen omstendighet bli sett med fargen pink. Men han mener bestemt at hans lillesøster skal ha pink. Hun har brukt en meget søt liten dress i ternet lysblå med en løve på magen, som han hadde da han var spebarn, men da han, mor og barnevognen tok elevator og en eldre dame gratulerte han med den nye lillebror sa han:"Dette går ikke, vi skal kjøpe en dress i pink til henne". Så nå er den lille skjønnhet kledd i pink dress og pink lue. Det er ingen tvil, det er en pike.

Tina sagde ...

UH Pink er også en lææækker farve :) Men jeg er ikke ret god til at bruge den selv.
Jeg vender tit tilbage til rød... dyb rød. Og grøn... som farven på frakken je glige har købt og blogget om ;)
Jeg ville ønske jeg havde den absolutte yndlingsfarve da jeg lige for tiden føler stooor trang til at ensrette hjemmet lidt med farveklatter.

fru larsen sagde ...

Pink er en skøn farve, som lyser utroligt op. Måske er det fordi det er en farve, som man kan forbinde med foråret. Den er også god at mixe med andre farver. Jeg er også til de pink/lyserøde farver. Skønne billeder du har lagt ind, som man kun kan blive glad af at se på. Fortsat god søndag til dig:)