tirsdag den 23. marts 2010

Kattelykke

For ikke engang et år siden fik vi kat. Det var en arvekat fra nogle rigtig gode venner, der åbenbart undte os det bedste (og vidste hvad vi fik) men som desværre ikke selv kunne have deres kat.

For at være ærlig, så var det en overvindelse...jeg er mest hundemenneske. Men jeg må sande at jeg nu elsker vores Atico mere end noget andet dyr, og savner ham hvis han er bortrejst med noget af familien.

Rasen er en Somali Abyssiner. Og det kan anbefales. Mere sød og åben, venlig og kælen kat skal man lede længe efter......forleden sagde nogle venner: "hvis vi havde vidst, at man kunne få en kat der opfører sig som en hund, skulle vi aldrig have haft vores hund".
Og ja, han går ud og tager imod gæster. Kommer til dem der kommer og vil gerne kæles med af postbudet.
Og så er han da smuk? (I kan godt høre der også er følelser indblandet ikke?)

16 kommentarer:

Iben sagde ...

God morgen Karen
Skøn skøn kat, ja man går hen og bliver forfærdelig glad for sådanne nogle dyr, og din ser rigtig dejlig ud.
Ha´en´god dag.'
Iben

KirstenK sagde ...

Skøn fætter, men mit forhold til katte er en lille smule køligt for tiden, fordi jeg har en kat der tisser på min barnevogn og alt andt der er i min carport...

Irene sagde ...

Sikken en dejlig kat du har! Jeg er så absolut kattemanneske og har selv en dejlig en, og ja - hvis man er heldig kan man få dem til at opføre sig som en hund:-)

Lene´S sagde ...

...nøj, hvor er han sød ! -Her i huset har vi 3 stk "damer"....de er alle vidt forskellige og jeg kan sagtens nikke genkendende til at man jo kommer til at elske de små personligheder. Det er så skønt at have nogen at komme hjem til og vores er meget flinke til at komme "på visit" når vi skal ha sofa-hygge...de vil også være med ! Lene

Husmoder sagde ...

Han har da også nogle totalt dejlige kaffe/cognac-farver. Dejlig missekat

Garn, hund & kat sagde ...

Somalien er den skønneste kat, du er heldig.

En aby skl jeg aldrig have men en somali flytter helt sikkert ind igen engang.

unikarina sagde ...

Katte er skønne... Vi har også en dejlig én af slagsen. Afrodite - en primadonna, en revskat og et utrolig hyggedyr. Katte er skønne med deres personligheder...

Mie sagde ...

Han er da en smuk kat!
Vi har også nogle venner der havde en kat af denne race, og den var virkelig ligesom en lille hund og helt fantastisk sød. Den er desværre i kattehimlen nu, gammel og mæt af dage. Men hvis jeg nogensinde skal have kat, skal det være af den race.

Marengse sagde ...

Skøøøønt bonus-medlem af familien, I har dér... Det er sjovt med de dyr der, hvor meget personlighed der egentlig er i dem. Jeg tror jeg vil være kat i mit næste liv...

Unknown sagde ...

Hvor er han dejlig og nogle super billeder du har taget af ham. Jeg kender ikke racen, men har selv en skøn kat - burmeser/norsk skovkat - der tror han er en hund. Han knurrer hvis der er lyde han ikke kender og elsker at gå tur i snor.

Kirsten sagde ...

Han er meget smuk.
Vores første kat blev 14 år, og da hun var syg til sidst og efterhånden lidt utæt, ville vi ikke have kat igen. Meeen efter et halvt års tid kunne vi alligevel ikke undvære de skønne dyr. Så fik vi to og nu i år er det kommet en efternøler til, så vi har tre. De er meget forskellige, men selvfølgelig alle skønne.

Lissie sagde ...

Så skjønn katt!

Fru Larsen sagde ...

Nååå. sikke en dejlig og smuk kat du har fået. Man bliver hurtigt glad for sådan et dyr. Jeg syntes, katte virker så dejligt beroligende og afslappende. Sjovt nok har jeg erfaret, at mange strikkere har kat..... Hvorfor ved jeg ikke.
Jeg kan se, at Atico også er øretatoveret, det er en rigtig god ide. Hvorfor jeg mener det, kan du læse i min lille kattehistorie på min blog, under indlægget der er skrevet den 31. januar 2010. Rigtig god dag til dig:)

LisBethLys... sagde ...

Ja, han er godtnok dejlig! Jeg er selv katteelsker, og jeg tror, at man skal have prøvet at blive fortabt til en kat ligesom dig, før man helt forstår det...
Forresten, kan jeg lige sige, at jeg kan se, at det ord, jeg skal bekræfte herunder om lidt er "catom"... Det er da lidt pudsigt, hva'?! Er det noget, du har sørget for nu, hvor du har skrevet "om cat"?

oklyous sagde ...

Han ser dejlig ud:)
Jeg ved slet ikke hvad jeg ville gøre hvis ikke jeg havde kat! fantastisk selskab... han er meget sin egen, men også bare skøn;)

Frau Putz sagde ...

Hej Karen
Åh, hvor fik dit indlæg mig til at savne vores Darcy, som desværre blev påkørt i januar måned og derfor ikke længere kan få os til at grine højt flere gange daglig. Han var også mere hund end kat - jagtede bl.a. sin egen hale, spiste alt det ungerne tabte på gulvet og tog pænt imod, når vi kom hjem.
Det er sjovt, som sådan et lille pelsdyr kan få en stor plads i familien.
Vi har lige arvet 2 ungkatte, som er blevet "skilsmisseramt" - og der er igen masser af liv i huset med 3 katte og 2 børn. Herligt!

Atico ER en smuk kat - og jeg har ikke nogen følelser indblandet lige med den kat ;)

MVH
Frau Putz