lørdag den 6. marts 2010

Årstids sysler

Gækkebreve....
Hvert år er vi så heldige at pigerne modtager gækkebreve. Og da de har gættet hvor de kommer fra kan jeg jo godt afsløre det her. Farmor og Farfar arbejder sammen om design og udskæring/klip og så sender de dem afsted i håb om at "vi" ikke gætter det, så de skal have et påske æg.
Igen i år går æggene den anden vej.


Og i år var de uden vintergækker....de er endnu umulige lige at finde med alt det sne.
Jeg kan kun opfordre til at lave gækkebreve. Til klasselæreren, bedstemor eller dine bedste venner. Man behøver jo ikke være barn for at gøre det.
Tip til næste års gækkebreve modtages med TAK....der er jo andre der kan nå at blive inspireret til det i år.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er en superfin skikk. :))

Badut sagde ...

Sikke fine gækkebreve. Vi skriver bunker af gækkebreve hvert år og børnene skriver også deres egne vers så det er en stor ting i den kronede kats hus. Børnenes vers skrev jeg sidste år ind i en lille fin hjemmesyet bog og det var et hit for så kunne de selv skrive dem af uden hele tiden at skulle tjekke stavemåde hos mig.

Til de voksne jeg sender gækkebreve forfatter jeg mange år et lidt sjovt og anderledes vers, men "ulempen" ved det er selvfølgelig at modtageren næsten altid gætter at jeg er afsenderen...

Iøvrigt er gækkebreve uden vintergækker ikke så smarte at sende for fra gammel tid har manglene blomst betydet at man selv skulle betale påskeæg også selvom man ikke blev gættet. Så nu ved I det.

Randi sagde ...

Sikke fine gækkebreve - og sikken fingerfærdighed. Det er så hyggeligt med gækkebreve, både at sende og at modtage.

Lissie sagde ...

Så koselig å smart!
Flotte brev!

Rigmor sagde ...

Nydelig og vårlig skikk.