torsdag den 4. marts 2010

Godt nyt for haveelskerne....

Det gode nye kunne være at foråret er kommet....men nej det er det jo ikke. Det gode nye kunne være at påskeliljerne er gule og lige sprunget ud....ja, de her er, men det var ikke lige det.

Det gode nye er, at det nu er ganske vist, at Claus Dalby åbner sin blog lige straks. Hvis du vil vide når det sker, kan du melde dig til ved at klikke på linket her. Så får du besked og kan være blandt de allerførste der kigger ind.
Og selvom de fine påskeliljer her varsler forår, så kan jeg love jer, at de PÅ INGEN MÅDE kan hamle op med alle de fantastiske blomsterbilleder, blomsterbøger og havebøger Claus står bag.
Se mere om hans forlag KLEMATIS her.
Er der andre der glæder sig?????

7 kommentarer:

Lene´S sagde ...

...Jep ! Jeg glæder mig også...både til Claus´Blog, som sikkert vil give masser af god læsning og inspiration. Men indrømmer at det jo nok er foråret jeg glæder mig mest til. Jeg har også indkøbt påskeliljer som står og lyser op i stuen...men vil jo gerne snart se lidt græsplæne, vintergækker og erantis. Dog skinner solen i dag og det er bare så herligt. God dag, Lene

Janni sagde ...

Hej

Faldt over din blog. Super lækre billeder og massere af skøn vintage-stemning. Tror jeg kan finde massere af inspiration hos dig. Kigger helt sikkert forbi igen.

Janni

Gitte sagde ...

Jeg glæder mig. Som bybo med verdens mindste altan er jeg stærkt afhængig af at se andre menneskers smukke haver og nyde godt at de deler ud af deres haveglæde.

Badut sagde ...

Å ja. Jeg glæder mig rigtigt meget til at høre mere om Claus og hans havetanker. Den mands fingre kan noget med jord og med blomster som vi andre kun kan drømme om. Mærkeligt nok er der ikke ret mange haveblogs i Danmark og jeg glæder mig også meget til at Claus forhåbentligt inspirerer andre til at gå igang. Havelivet er fortrineligt blogstof, der er altid noget at skrive om og masser af dejlige billeder at tage.

Så jo jeg glæder mig til Claus går i luften med bloggen. Foråret har jeg allerede selvom sneen ligger hvidt derude for jeg har både vintergækker, erantis, juleroser og gæslingedans. Å så skønt.

Mange varme forårshilsner fra Fejø

Lissie sagde ...

Nydelige påskeliljer!
Her er det bare snø og is fortsatt.

Claus har jeg aldri hørt om før. Så dette må undersøkes! :)

Silje sagde ...

Herr Dalby er en favoritt og Drivhusdrømmer ser vi på dr.dk her hjemme i Norge (mannen ti lSilje er Københavner)

Gelder oss til bloggen:)

Karen Marie sagde ...

Ja jeg er sikke på at Claus kan lave en super fin blog, den mand har jo mare end grønne fingre. Samtidig er han perfektionist til fingerspidserne og har en helt fantastisk blomster smag - hvis man kan sige det. Jeg har været så heldig, at være til møde hos Claus flere gange i forbindelse med den bog jeg har udgivet på Klematis. En af gangene fik jeg en rundvisning i Claus helt fantastiske have og drivhus. Så jo, jeg glæder mig da også til at se hvad han kan drive sin blog til.
Skøn weekend til dig, når du når så langt! KH Karen Marie