lørdag den 20. marts 2010

"Når vinteren rinder i grøft og i grav"

Sådan lød en af de sange vi sang hvert år i det tidlige forår i min skoletid. Og sangens vers slutter med: "Med min hakke , min skovl og min spade". Det kunne godt være dagen tema for i dag, for vi var en lille rask gruppe forældre på børnenes Steiner Skole, der mødtes et par timer i silende regn i formiddags og hakkede, skovlede sand/grus væk og fejede fliser og trapper og plantede krukker til, på skolens store areal. Jeg har en kæmpe blodfyldt vabel på tommelen (fejede uafbrudt).....det er hvad der sker når man får hænderen op af lommen ovenpå vinteren.

Til alt held, kunne det også ses på skolen (på en mere positiv måde).

Inspireret af det, måtte jeg forbi torvet efter en kasse blomster....så selv herhjemme er der blevet plantet lidt både ude og inde.
Velkommen forår!!! Vi har ventet ALT for længe.

3 kommentarer:

Linnea skriver: sagde ...

Dejlige forårsbebudere! Så har du sikkert også sunget den om "Den blå anomone" - jeg kniber såmænd en tåre, når der er lejlighed til at synge disse sange. Må være al den ophobede "vinter-hed", der tynger...

sean the prawn sagde ...

We have just built some vegetable garden beds at my son's school...and are starting a gardening group at the school to teach the children how to grow their own food..eventualy we hope to teach them how to cook & prepare mealswiththe food they grow.
many blisters will be coming my way.

mette b sagde ...

Hvor er det dejligt, at sætte planter rundt omkring. Børnene og de voksne kommer sådan til at nyde det :)

Nu får jeg lyst til at hente en kasse løg!