lørdag den 21. marts 2009

Se min kjole....

Min mor har haft travlt med nye kjoler og elastik bælter. Pigerne er ellevilde. De har selv valgt hvilken metervare de ville have...kort eller langt ærme o.s.v.


Stof og mønstre er fra Stof og Stil. Alle metervarer er fra tidligere sæsoner, men vi har dem endnu både i butikkerne og på hjemmesiden,
7 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Uh så fin- rigtig flowergirlpowerkjole
De fine elastikbælter er en knippel ide- så kan de bedre bruges i længere tid. Den anden er lidt mere voksen og Skalsagtig- enkel i mønster og dog stadig sjov

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

Åh, jag älskar den med prickar! Jag skulle sy inte bara till mina kunder, också till mig själv, tycker jag... Kanske blir det en kjole imorgon ;-)
Glöm inte tävlingen hos mig!
Kramar norrut, Juliane

Prinsesse Elin sagde ...

Du er så flink. Jeg er en prikke gal dame og kan ikke få nok prikker. Holder også på med noen prosjekter i form av vesker. Stoffet er selfølgelig fra Stoff og stil. he he. Det der begynner å bli en vane men jeg er så fornøyd med kvaliteten på det. Måtte bare innom for å ønske deg en herlig dag i Danmark. knus:O)

nynne sagde ...

de er da ganke vidunderlige både kjolerne og dine piger

Ida sagde ...

Heihei! Så utrolig flotte kjoler og 'modeller' :-) Stoffet er jo bare helskjønt!

Takk for kjempekoselig hilsen hos meg! Jeg ble sååå glad når jeg oppdaget at Stoff & stil var åpnet her i nærheten av meg - butikken har fått MANGE besøk - og jeg skal si deg en ting - vårkatalogen har vært en STOR hit hos veldig mange - jeg har faktisk ikke hørt noe negativt om den - så den skal du/dere være VELDIG stolt av! Den yrer av inspirasjon og kreative ideer - stoffet - både i mønster og kvalitet er helt supert - jeg simpelten ELSKER det! Og kan bare ikke få handlet nok! EN titt på metervaren og jeg får lyst å dra i gang symaskinen tvert :)

Håper du har hatt en kjempefin helg, Karen! Klemmer fra Ida

Astrid sagde ...

Rigtig søde kjoler! Og du er god, at du lader dem vælge selv - det kræver altså sin kvinde, når man selv har en mening om tingene. Jeg har lige ladet Ronja vælge stof til en bluse, men det sker ikke for ofte... Jeg må lære det, må jeg! ;)

Dorte sagde ...

jeg har lige syet en pølle til min veninde i de grønne prikker, hun - og jeg er ret vilde med det. Det brune med de pink prikker har Datteren en sækkepude i.
Dorte - duddelutte