søndag den 15. marts 2009

Håndarbejdsmesse i Vissenbjerg

Det skønne billede her har jeg lånt af Tante Grøn, fra deres hjemmeside. De var en af deltagerne på håndarbejdsmessen i Vissenbjerg denne week end. Jeg kender Vivian (den ene af pigerne der driver butikken) fra da jeg gik på Fagskolen i Odense og lærte at sy, inden jeg kom ind i på Kunshåndværkerskolen i Kolding og blev designer. Hun gik på håndarbejdseminariet, og da jeg altid har strikket meget var jeg derfor (som Odense borger) en ivrig kunde og "fan" af deres butik "Tante Grøn" i Vestergade.


Det er altid en fryd at se deres begejstring og evne til at finde de nye "hit" ...der falder i kundernes smag. Det var i deres butik jeg første gang oplevede fænomenet..."den MÅ jeg bare eje"....og dermed måtte købe garn og opskrift til en eller anden skøn ting jeg havde set.
I dag er "det må jeg eje" det vigtigste princip jeg har når jeg vælger ud til kataloger, eller laver nye designs at hvis ikke det ligner noget "man bare vil eje" så skal det slet ikke være der.
De sidste gange jeg har set Tante Grøn på messer har de dekoreret med "mine" tekstiler jeg laver for Stof og Stil. Det er ligesom om vores verdener passer sammen.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Så herlig det må være å jobbe i et skapende miljø hele tiden. Gå ut å samle seg inspirasjon og videre jobbe med det. Ok, men jeg føler meg heldig jeg også som alltid har så mye jeg har lyst å gjøre på den kreative fronten. :-)