tirsdag den 10. marts 2009

Et gækkebrev

Et gækkebrev...eller snarere 2 er ankommet. Mine piger elsker denne lille spøg, som glade familiemedlemmer og venner stadig holder i hævd.

Min svigermor har lånt en bog på biblioteket allerede sidste år, for at finde ny inspiration.... så pigerne har fået nye hvert år siden de var helt små.

De gætter det hver gang, men.....der går lige lidt tid, hvor de nyder at vide at de nu kan gætte sig til et påskeæg.

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Sikke fine gækkebreve. Hjemme hos os er det mine unger der laver gækkebreve til bedsteforældre, forældre og kammerater. Selv idag hvor de er 15 år hygger de sig med at klippe/klistre og lægge finurlige fælder i brevene så de ikke bliver gættet.
En fin og inspirerende blog du har. Jeg har fulgt den et par måneder, men først nu fået mig taget sammen til at lægge en kommentar.

Karin Grøn sagde ...

Hvor er de søde- de gækkebreve. Dejligt, at den leg stadig leges. Vores børn har også gjort det meget, men nu er der ikke så mange børn i familien mere og de der er der, bor på Sjælland og er vi heldige mødes vi en gang om året. De har næsten glemt os.
Kan se at dine børn går i Steiner skole. Har selv skrevet speciale om det på børnehaveseminariet tilbage i 1979 hvor jeg boede på Marjattahjemmet ved Præstø i 14 dage- en kæmpe oplevelse.

Unknown sagde ...

Jeg elsker disse gækkebrevene. Det er en fin tradisjon. Sønnen min er forlovet med en jente som har mormor fra Danmark og hun lager slike til henne. Jeg synes de er så nydelige. vi har ikke slik tradisjon i Norge. Du må jo klippe med nøyaktighet og presisjon. Disse som døtrene dine har fått var jo også så nydelige.