torsdag den 12. marts 2009

Min datter tegner modetegning

Karolines bedste veninde havde fået nogle fine bøger (og en af dem var til Karoline)...helt nyt hit, hvor man kan tegne tøj på en for-tegnet model....så tænk, i en alder af bare 9 år, allerede at være i gang med det jeg begyndte på, som 23 årig, (for at komme ind på beklædningsdesign på kunsthåndværker skolen).

Som I kan se af blyantstegningerne er hun allerede super sej til det....og selvfølgelig kommer der er par fif flyvende en gang imellem...."du kunne jo også".... og "nu skal du se hvordan man"...

Men alt i alt kan jeg jo ikke lære hende det...hun kan selv.

Tak for omsorg og gode råd. Hovedpinen varede næsten 2 døgn. Jeg fik den trænet væk i dag. I firmaet (Stof og Stil, hvor jeg arbejder) har vi et træningcenter der frit kan benyttes...incl. træner og massør. Og til alt held kan han også øre akupunktur....det virkede.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hun er jo kjempeflink den jenten. Jeg ser det på skolen også noen barn liker godt å tegne og vil helst sitte å tegne hele tiden. Jeg bruker det mye i undervisningen, men noen barn vil ikke tegne i det hele tatt. De må faktisk lære det.

Huset på toppen sagde ...

Så flotte tegninger, hun er kjempeflink!!
Ha en fin ukeslutt og god helg, godt å høre at du er bedre:)
Klem Linda- ♥ -

Margith sagde ...

Hej!
Min datter på 10 år fik en til jul og hendes søster på 20 år ,som går på designlinjen på TEKO i Herning har også. I en hurtig vending har hun figuren og kan koncentrere sig om beklædningen.
Fin blog du har.