onsdag den 4. marts 2009

Jeg skulle have et hjerte af sten....

Hvis ikke jeg blev glad for at se Ulla/lille-ursus blog indslag om Stof og Stil og det bolig katalog jeg laver. Jeg ved godt det "bare er et arbejde" men jeg har jo netop valgt dette arbejde fordi håndarbejde og kreative ideer er en del af grundstammen i mit liv.

Og jeg skal hurtig sige at jeg har nogle rigtig kreative, søde og dygtige kolleger. Bl.a andet Camilla, som laver symærker, bånd garn o.s.v. og er min gode sparring når jeg designer og vælger ud til boligkataloget. Heidi er blevet min uundværlige assistent.....uden hende gik det nok ikke....for der er meget der skal oprettes, genbestilles og tjekkes leveringtider på, så kunderne ikke skal finde alt for mange udsolgte varer i butikken.

Så tak for alle de rosende ord jeg på det seneste har fundet her på min, og på diverse andre blogs.

3 kommentarer:

Marina sagde ...

Roses den som roses bør. Den slags kan da aldrig bare blive et arbejde for så bliver det ikke godt. Hjerterne er meget dejlige. Det ene ligner en sten er de andre lavet af bålbrændt ler?

Karen Klarbæk sagde ...

De 2 er slebet pyrit....en stenart der danner små krystal lignende kvadrater. Hulstenen har min mand fundet til mig
Det er hellerikke "et arbejde"...mere sådan lidt hobby agtigt i døgndrift.

Karen

Ulla V. sagde ...

Det var bestemt så lidt (og tak for omtalen...:0)
Du fortjener stor ros for dit arbejde, så det er dejligt at du glædes...og ikke har et hjerte af sten ;0) (Selvom de nu er super seje dem af sten :0))