lørdag den 7. marts 2009

Feer....yndlings legetøj

Mine piger er fuldstændig forgabt I at lege med feer. BR legetøj sælger deres egen serie og nu er der kommet en ny dronning på markedet.......hvis de da bare fik den i butikkerne. ...
Billedet her er af venindens fe-dronning og viskelæder samling. Der er ikke grænser for hvad ting kan bruges til i en god leg. Imens venter vi så på, at der kommer fe dronninger i butikkerne igen.

3 kommentarer:

borghild sagde ...

Det er lett å se at kreativiteten er arvelig;-) Morsomt å se når ungene finner andre bruksområder på ting...

Jeg var innom butikken 'din' på onsdag, og jeg fikk nesten åndenød da jeg kom inn - hvordan skal jeg rekke over alt dette på en liten time, tenkte jeg! Heldigvis hadde jeg skrevet handleliste, ellers hadde jeg glemt halvparten... Jeg tror klipperen min ble både lattermild og litt oppgitt over den norske damen som lempet rull på rull opp på klippebordet, og som spurte om hjelp til alt mulig;-) Men hun var veldig søt, da, og veldig hjelpsom!;-) Jeg fikk iallfall kjøpt mesteparten av det på listen min, og jeg hadde ikke fått lest mailen din før jeg gikk dit, så jeg hadde tatt ut kontanter på forhånd, og jeg skal si hundrelappene fikk ben å gå på;-) Skulle bare ønske jeg visste at de hadde jo-jo-lagere, men det får bli neste gang, jeg skal absolutt tilbake - forhåpentligvis om ikke så altfor lenge:-) Nå gleder jeg meg bare til å begynne å lage noe av alle stoffene!
Ha en fortsatt fin helg! Klem B:-)

nynne sagde ...

Min Josefine leger også med feer - Klokkeblomst her hendes foretrukne.
Det er en vældig opstilling dine børn har lavet - så er der jo bestemt megen leg i tingene.

Unknown sagde ...

Det er utrolig hvor flinke barn er til å aktivisere seg selv når de er vant til det. De viser en slik lekeglede og jobber med gode prosjekter.
Spennende med alle de viskelær også