fredag den 20. marts 2009

Camelia

Endelig. Fine blomster på vej i min Camelia plante. Måske skyldes det, at den er flyttet til min mors havestue, hvor der er koldt om vinteren og godt lunt hver dag nu i forårs perioden.


Sidste år stod den hele vinteren i vores stue. Det var for varmt. Alle knopperne faldt af. Allerede inden det stadie blomsterne er på nu....så lad os se om ikke vi i år får Camelia blomster i fuldt flor?

10 kommentarer:

nynne sagde ...

det er bare sådan en yndig og svær blomst. Håber du får held med den

Ermz sagde ...

Hvor er det et smukt forårstegn, håber det lykkes i år. Jeg så lige skyggen af dig i Vissenbjerg, og ærger mig nu over at jeg ikke lige sagde "Hej", Men jeg var ikke helt sikker på at det VAR dig. Falder jeg over dig en anden gang, råber jeg lige lidt højere.

MVH Rikke/Ermz

Vibeke sagde ...

Nydelig!

Ønsker deg en deilig helg,
klem Vibeke.

Karin Grøn sagde ...

Ahhhh.... den ligner en softice--- hvor er den skøn.Jeg holder utroligt meget af Camelia- tror jeg vil ønske mig en til min vinterhave

Huset på toppen sagde ...

Nydelig,Karen!!
ha en flott helg!!
Klem Linda - ♥ -

Unknown sagde ...

Så nydelig blomst.......

Hilde sagde ...

For en vakker blomst! Har ikke sett ensånn før. Tusen takk for den fine kommentaren på bloggen min! Spesielt gøy å høre fra deg som jo kjenner stoffene så godt! Jeg har allerede laget en veske til av Stoff og Stil stoff. Kanskje jeg skal vise den også i et innlegg.
Ha en god helg!

Klem

Miss Midtjylland sagde ...

Iiih... hvor er den fin... Min camelia er desværre ikke så langt fremme endnu. Jeg var lige ude i min udestue i formiddag og kigge på mine træer - og der var en fin knop på cameliaen - jeg krydser fingre for, at den bliver lige så fin som din.
God lørdag

Charlotte sagde ...

Hvor er den bare utroligt fin! Elsker de farver den præsenterer. Jeg håber det lykkes denne gang.
.. og tak for besøget på min blog - det var hyggeligt med en lille kommentar. :-)

Marina sagde ...

Det er de yndigste knopper. En sådan skønhed fortjener særbehandling.