søndag den 21. juni 2009

Coral og kage til kaffen

Nu er jeg jo mest til klassisk lys lys rosa pelargoniaer..sådan normalt altså. Lige indtil jeg gik forbi disse på torvet. Coral....super sommer farve og den nye modefarve i øvrigt.
Og kagen til kaffen du bare SKAL prøve, hvis du ikke kender den allerede. Jeg fik opskriften hos min studiekammerat Hanne for mange år siden, og den er fast ingrediens på sommerkaffebordet. Det er den nemmeste kage i verden. Vi fik den i går til kaffen, for min søster og hendes børn var på besøg.

200g rabarberstykker
(eller bær frugt)
2 æg
2 dl mel
2 dl sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
Rør dejen sammen med en håndmixer og fyld bær eller rabarber i dejen.
Hældes i en tærteform og bages i ca. 25 min. ved 200 grader
Flødeskum eller creme fraise til gør naturligvis lykke.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kagen skiger; prøv at bage mig :-)

Karen (lindse) sagde ...

Den lyder lækker og da jeg lige har været ude og trække rabarber op til den store guldmedalje, så tror jeg at jeg vil prøve den her idag :) Tak for opskriften!

hanne ewald sagde ...

Ja, det er en rigtig nem og dejlig kage, som jeg faktisk også selv har planer om at bage i dag, med de sidste rabarber jeg fik af Karen forleden ! Der var nemlig nok til to kager, og skulle det knibe kan man putte lidt æblestykker eller jordbær i de går fint med rabarber!

Mette sagde ...

Kagen ser god ud og minder lidt om en af mine nemme favoritter. De corale blomster er smukke. Her har i dag sneget sig endnu et par bedstemors blomster ind på matriklen....