mandag den 22. juni 2009

Sommerfest og dukketæppe

Er det ikke fantastisk, som dette dukketæppe jeg er i gang med, lige akurat passer i størrelsen til de små dukkesenge, jeg fandt på bagagerums marked i går....man skulle næsten tro tæppet bare var ved at blive til, for at vente på, at en fin lille dukkeseng ville dukke op.


Bagbeklædningen til tæppet bliver småternet. Det fandt jeg nemlig et stykke af forleden i den lille lokale stof butik Boesens Sy- og Stofhus her i Silkeborg.
På børnenes Rudolf Steiner Skole var der sommerfest i aften. Der blev kastet fine blomster ud fra scenen af et forældrepar til en udviklingshæmmet pige, som havde sidste dag i 10. Klasse.
Det at der er specialskolebørn integreret på skolen, giver vore "almindelige" børn en rigtig god mulighed, for at blive tolerante overfor dem, der ikke kan det samme. Hip hip og hurra for den idé. Klassen der udgår jo desværre nu, men til alt held begyndte der sidste år en lille ny specialbørnehaveklasse, så dem kan vi forhåbentlig have glæde af længe.


Mine piger samlede fine blomster op og tog med hjem....det dufter af sommer og sommerferie gør det!!!!

6 kommentarer:

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

Ja, ibland är det verkligen så att något "väntar" på något - vilken fin liten docksäng! Och så underbara blommor, jag känner nästan doften...

Kram från Skåne, Juliane

Lavendel sagde ...

Dukkesenge og tæppe bliver super - en skole med rum og plads for de anderledes er med til at gøre vore børn til mennesker..

Unknown sagde ...

Hvor smukt at kaste blomster :-)
Dit tæppe og den fine seng :-)Og ja, det er altså sommer !

Ida sagde ...

Så søte blomster!

Og du - det lappeteppet blir helskjønt, sammen med de lekreste dukkesenger du har finnet! SÅ sjarmerende de var!

Ha en deilig dag, Karen!Klemmer fra Ida

ps. Har sommeren kommet til Danmark?

nynne sagde ...

Yndige senge og tæppe der til.
Lyder til at det har været en dejlig sommerfest. Det er så fint med alle blomsterne - kan huske hvor søde og glade børnene, i vores gamle børnehave, så ud med deres blomsterkrandse, på sidste dag inden ferien

Vår lille hage sagde ...

Utrolig flott dukketeppe! Vi drar på ferie til Danmark neste uke, jeg gleder meg til å gå på markeder og handle litt. Drar aldri tomhendt hjem fra DK. Hvis du har noen gode tips om interiørbutikker i nærheten av Hjørring, eller Ålborg, del dem gjerne med meg.