søndag den 14. juni 2009

Pink Paradis

Lige på denne årstid er der dømt "pink paradis" i huset og haven...men så skulle I se mig på brystet det er der ikke så meget paradis over...for vi har været ude på tur med yngstebarnets klasse. Der var sol og vind og så glemmer man let hvor hurtigt man bliver pink når men er rødhåret. Så nu har jeg varmen...py ha.

Nu er blomsterne her lidt kønnere at kigge på end min røde hud...så kan I jo gætte hvilken farve jeg har!!!!!Næ, nej...mørkere...


Ja, mere sådan her....
Så er der mest "paradis" over at sidde med den gode stak bøger og hygge, for pigerne sover ved hver sin skoleveninde til i morgen, så der er fred og ro til det. Opladning til næste uge er i gang...pink hud eller ej.


10 kommentarer:

Ida sagde ...

hihihi.. så morsomt du skriver! Høres utrolig deilig ut med sol og sommer - litt verre med denne påfølgende røde huden ;-D Det blir jo fint når det roer seg da.. haha :-)

Vakre blomster! Ha en flott uke! klemmer fra ida

Skribenten sagde ...

Ja, det er bare ikke fedt at være brændt af solen.

Det er lidt morsomt. Den øverste bog i stakken på dit foto, har nærmest lilla ryg her på min computer,og den jeg har magen til, er helt lyserød.. som din hud. Jeg håber da ikke at du også er blevet lilla.. :)

Jeg håber at du køler lidt ned over natten og siger også at de blomster er utroligt smukke.

Mange hilsener
Henriette

Unknown sagde ...

Det er utrolig så fort man blir rød når man istarten er ute i solen. Jeg har så ofte brent meg da jeg var ung, uff,uff etter alt man vet idag. Nå er jeg flink til å beskytte meg, men litt rosa er vel lett å bli likevel.......
Nydelige blomster. :-)

Ulla V. sagde ...

Pink sommer har vi også i mit hus. Eller blid lyserød...
Dog kun i vindueskarmen ;0))
Hvor træls, at du er blevet rød i huden - jeg håber, at det går i sig selv inden længe...

KirstenK sagde ...

Uha, rød hud er ikke sjovt, men det lyder næsten helt morsomt som du beskriver det...flotte blomster

Unknown sagde ...

Håber du havde Aloe Vera inde for rækkevidde ! Det er hjælpsomt , når man er blevet branket af solen eller spist af myg eller brændt af nælder- ja, det er et vidundermiddel :-)
Håber du har kunne sove :-)

Grip dagen sagde ...

Synes du drar det litt langt... Innreder hele huset pink, og deg selv også!
Hva med meg som liker lilla for tiden? Hva skal vel jeg finne på?

Stakkars deg. Det går nok over.

Jeg likte godt kjolen du viste i forrige innlegg. Har du sydd den nå? Det var et enkelt og fint mønster. Jeg har sydd et par skjørt denne uka. -Av stoff og stil sitt stoff! Jeg er en vandrende reklamedukke... he, he.
Det er gøy å lage litt nytt. Men det er ikke alltid passformen blir som en hadde tenkt. Men denne gangen passer klærne perfekt. Gøy!

Ha ei fin-fin uke. Håper at pinkfargen gir seg litt...
Klem Marit

tusindfryd sagde ...

Håber du er falmet lidt i farven og ømheden til i dag :-) Hvorfor er det lige at man altid glemmer hvor hurtigt det går og hvor slemt det kan være??
Skøn stak bøger!
God mandag.

Liv Elin sagde ...

Både morsomt og vakkert rosa innlegg Karen ! :)
Så nydelige blomster - jeg ønsker meg veldig rosa peoner i hagen , kan huske min bestemor hadde slike - de er jo så vakre ! <3

Takk for hyggelig kommentar i mitt siste innlegg - håper du får en flott dag videre !
klem fra Liv Elin
Husrom & Hjerterom

Ana-Maria sagde ...

nice flowers!