torsdag den 21. juni 2012

Min stemning

På mit arbejdsbord landede der lige en stak uld kugler i dag....og mens man taler i telefon opstår der ligesom noget helt af sig selv....

måske det er  taknemmelighed over at Karoline bare var faldet i går på græsset, da hun brækkede begge arme, og ikke var faldet ned af det højeste træ. (Der kravler hun nemlig ofte, så hvad tænker en mor når skolen ringer???).

Måske det bare er dagens mood...sådan generelt i dag?

6 kommentarer:

Bodil (200procent) sagde ...

Skønt hjerte :-) Jeg er altså også helt vild med filtkuglerne! God bedring til datteren, håber det bliver en dejlig badeferie trods gipsede arme!

Den lille lykke/ www.hverdagenslillelykke.blogspot.com sagde ...

Gad vide, hvem der var i den anden ende?

www.frunielsen.com sagde ...

Puha sikken en forskrækkelse,-- men børn der kommer til skade er kloge børn for de prøver det hele af,-- nogen gange er det øv .-- men badeferien kan nydes med masser af plastik osv. men det må nu da være lidt besværligt og gøre lidt ondt,--- hun bliver klog

Lene sagde ...

næhhh så spotter man da lige de pudderfarvede filt-kugler med det samme....Karen, det smitter......ej jeg har altid godt kunne li' pudderfarven ;D, så det er dejligt at du finder ting i farven.
Øv da osse med Karoline, men kender jeg dig ret, så får I en dejlig ferie alligevel. Pøj pøj og god bedring til Karoline.

Birgitte Bak sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Birgitte Bak sagde ...

Hej Karen

Hvor køber du uldkuglerne ??

mvh Birgitte Bak