fredag den 22. juni 2012

Gammelt hæfte fra Dalegarn

1,50 Kr. kostede det da det udkom, hæftet her fra Dalegarn.
Det er nok at gå i gang med at prøve.
Jeg relief-hækler denne weekend - og lige om lidt når jeg får ferie.
Hvad planlægger du af projekter denne sommerferie?

9 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

sikke fine masker og mønstre ... spændende. Glæder mig meget til at se hvad du laver

Curly sagde ...

Haha... tjek lige nederste venstre hjørne... det er "inkl. oms" :)

Helle Marqvertsen sagde ...

Sjovt 😄Den kan jeg godt huske fra min mors gemmer ...Hvor mon den er nu ????? Måske sku jeg rode lidt hjemme hos hende ....

Jytte sagde ...

Nu har jeg jo lige haft seks ugers ferie hos min datter i Florida, så planerne for min sommer er at færdiggøre nogle af alle de projekter, vi har gang i i vores strikkefirma www.danishknitdesign.com.

Det var for varmt og fugtigt til, at det rigtig blev til noget med strikkeriet derovre; men i dag, hvor det regner grundigt og er halvkoldt, hygger jeg mig med at arbejde på 'Talitha', en skøn kofte, som min datter Charlotte har lavet og udbudt på vores hjemmeside i børnestørrelser. Der er imidlertid en del kunder, som har erklæret sig interesseret i voksenstørrelser, så vi arbejder på sagen. Og når jeg (snart) er færdig med 'Talitha', skal jeg færdiggøre 'Saxild', en sommertop, som min datter også har lavet opskrift til, inspireret af familiens sommerhus, da hun var barn; men opskrifter skal checkes igen og igen, så kunderne ikke bliver ærgerlige over unøjagtigheder.
Når jeg er færdig med disse to, ligger der så også checking af to kjoler i råsilke, som jeg strikkede allerede for nogle år siden. Heldigvis er det klassiske strikkerier med et moderne tvist, som vi arbejder med, så der er ikke noget, som bliver umoderne, selv om det måtte være lidt længe under vejs.
Happy Knitting
Jytte
www.danishknitdesign.

Jette Lebahn sagde ...

hmmm... går og sysler med at lave anmeldelser af "te- og kage"-cafeer her i Vejle - men det kræver jo både tid og en del forarbejde, men synes det ku' være sjovt og interessant at få et overblik over hvor man kan få en rigtig god kop te og en dejlig kage ;-) - kommer på min blog inden længe.
vh Jette
www.lebahn-unika.blogspot.dk

Lene sagde ...

det hæfte har jeg også stående i min bogreol. Efter Silkeborg-turen har jeg vist samlet mig lidt for mange sommerferie-projekter,men én af dem er også relief-hækling/3D-hækling i pudderfarvet kauni. Har lige købt en pudderfarvet blomster-keramik-skål i Netto...altså Karen...det smitter ;D

Pi sagde ...

Hej I kreative mennesker & Karen
-& tak for en inspirerende blog. Jeg har sat sommeren i fortidens tegn hvad gælder håndarbejde & aktiviteter i køkkenet. -& lignende gamle hæfter haves, så dem skal jeg da dykke ned i.... Hlsen Pi

jette sagde ...

Det havde min mor(eller har, jeg er sikker på det findes et sted endnu.) Jeg kan tydeligt huske, at jeg forsøgte at hækle et eller andet fra det. Måske muslingemønstret.
Jeg skal have syet et nyt patchworktæppe til vores sofa. Har jeg tænkt mig.

Linda sagde ...

Det hæfte har jeg ogdå liggende et sted, fik det af min bedstemor i sin tid - hvor mon den gemmer sig?
Jeg har planlagt at hækle et tæppe af Star Stitch, lavet af Tanternes Havblik. Går bare og venter på garnet som lige nu var udsolgt - så skal jeg i gang :-)