mandag den 26. juli 2010

Til København med blogveninden

I dag er jeg på venindetur til København. Det har vaklet sådan lidt frem og tilbage. Først skulle jeg der/herover med børn, så tilbød jeg Wenche at køre med. Så kom jeg nok ikke afsted alligevel og nu.....Nu er børnene blevet hjemme i Silkeborg og mormor kommer i huset og passer dem og jeg.....jeg er daffet afsted med Wenche. Først til Odense og forbi tanterne (og hente mere Havblik garn til at lave vimpler af) og fra ca. kl. 13.00 er vi i Københavns midtby.

Og med på turen har jeg et par pakker. En med denne vimpel til tanterne....og ja en til Wenche naturligvis. Hun nåede ALLE 3 gange jeg talte med hende forud for turen, at fortælle hvor vild hun var med farvene, vimplerne eller farverne og vimplerne. Så mon ikke den falder i god jord?
Og næste indlæg her fra. Det kommer i nat når min lille hvide bil har været på te-visit hos en veninde i nord-vestsjælland og endelig når hjem til Silkeborg igen.
Der bliver rigeligt at fortælle....
Hyg jer imens. Jeg LAVER en alletiders dag med Wenche/Tusindfryd og nyder min 4. og ekstra ferieuge.

3 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Håber I har en forrygende tur! Vi ses på søndag :)

Pernille på 1. sagde ...

Håber at I får en fantastisk tur, kommer der også en opskrift på vimplerne i enkelt garn, de er så fine, har prøvet at lave dem i dobbelt, men jeg kan altså ikke lige finde ud af at lave det om selv :)
Knus

Tina sagde ...

København! Så skulle I jo være kommet til kaffe!!:))
Meld jeres ankomst næste gang:)
K.h Tina