tirsdag den 13. juli 2010

Granny stripes til bamsen

Kraftigt inspireret af en god blog veninde, spurgte mit ældste barn om ikke hun kunne få et tæppe til bamsen. "Du kan jo lige prøve mor", og "ja" for alt om hvordan du gør finder du her og her.
Måske bamsens tæppe skal have margoritter på? Hvordan du hækler dem, finder du lige her.

Bamses tæppe er så lille at det er lige til at overkomme. Men pas på....jeg har fået "blod på tanden" og har da helt lyst til at lave et af de helt store med havblik-bomulds-garn her fra.


Farver gør nu et eller andet!
Jeg skal lige hæfte ender. Ældste barnet er på banegården i Monaco imens og hente sin skoleveninde, venindens søster og deres far. De kommer med toget og bliver til i morgen. Var lige på ferie 1½ time med tog her fra. Heldigt ikke?

9 kommentarer:

Citronmoster sagde ...

Herlige striber :-)

Sandie sagde ...

Sidder også med Granny stripes til et dukkevognstæppe. Og JA man bliver bidt :)

In my house sagde ...

OOOhhhh, jag älskar virkat, virka och färger!!!! så fint


Kram josse

Rikke sagde ...

Hvor er det blevet fint! jeg har kastet mig ud i et af de store, det kommer nok til at passe med, at jeg kan varme mig under det når jeg bliver pensionist!!!

PUK sagde ...

Sikke skønne farver. De kan kun gøre en lille pige glad:)
KH Puk

morslille sagde ...

Ååh så flot og super med blomsterne på. Jeg har selv færdiggjort et lille bamsetæppe og er nu gået igang med det store og jeg tror også jeg bliver pensionist inden jeg bliver færdig, men hvor er det et dejligt stykke håndarbejde, hvor man kan sende hjernen på ferie og slappe fuldstændigt af ;O)
Hilsen Charlotte

Teiwaz sagde ...

I really like the colors of the rainbow:))))
Regards. Christine

KirstenK sagde ...

Uh, hvor ser det godt ud med de der striber i farveskala...tak for inspiration!

Fidus sagde ...

Flott teppe! Lurt å begynne med et lite teppe, sånn for å teste møstnere. Tror jeg skal ofre litt bomullsgarn på et lite teppe til voknene til min datter- en helt ny Hello Kitty vogn trenger det...