tirsdag den 6. juli 2010

Ny bog til sommerferien

Jeg har lånt en bog af en ven. Det er tilfældigvis også ham der har lavet omslaget til den.

Og så har jeg smuglæst et par kapitler allerede.
Det giver mig mulighed for at sige, at er du til 70'er stil og væremåde, så får den for FULD udblæsning af gode tidsbilleder. Ved siden af er historien skøn allerede efter et par sider.
Den er ret ny bogen, men må da kunne bestilles på nærmeste bibliotek.
Morten Kirkskov er skuespiller og instruktør og det er hans første roman.
Jeg begynder at læse den (sådan for alvor) i morgen, hvor "Hypnotisøren" er færdig i min iphone.
Hvad læser du i ferien?

6 kommentarer:

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg skal i gang med nogle krimier, muligvis Svenske og muligvis Marie Jungstedt, jeg har ikke nået at læse noget af hende endnu så jeg tror det bliver hende.

Menannes- Mojo sagde ...

Jeg læser Maise Njor og Camilla Stockmann "Charlie.Hotel.Oscar.Kilo". Alle der enten har fået børn eller har haft problemer i sit ægteskab, ville kunne få noget ud af denne bog. Både noget at grine af og noget til eftertanke. God og nem sommerlæsning....

SOLSAUM sagde ...

Eg skal lese Ein vakker dag av Anna Gavalda. Det blir den 3. boka hennar eg les i vår/sommar. Bøkene "saman er ein mindre aleine" og "Lukka er ein skjeldan fugl" er to vakre bøker som gav meg mange gode lesestunder;o)

God sommar!

Krull sagde ...

Jeg skal læse "Kvinder på kur" af Fay Weldon og "Ellen" af Puk Elgaard og så det løse. Der er altid lidt at hive ned fra hylderne :-)

Linnea skriver: sagde ...

Lige nu læser jeg "Det forsvundne tegn" af Dan Brown. Den er god! Bagefter skal jeg gang med "I denne søde sommertid" af Jungstedt - den forventer jeg mig meget af.

Karen Klarbæk sagde ...

Dejligt med gode tips. Jreg læser som regel kun i ferien, men er nu kommet i tanke om, at en lydbog kan virke også.....måske på vej på arbejde etc.
Tak for gode titler.