fredag den 30. juli 2010

Gode gaver i børnehøjde

I København fik jeg købt lidt gaver pigerne kunne have med til bedsteveninde besøg i dag.
Skønne viskelædere i alle afskygninger. Prisen er 15 Kr. stykket, men der er rigtig mange at vælge imellem.

Og er du ikke lige i København, finder du dem HER.

4 kommentarer:

Malene sagde ...

Hej

Jeg har lige stået I Arnold Buschk og savlet over dem...De er fantastiske... gode til små gaver som man kan have liggende i tilfælde af børnefødselsdag i klassen eller til kalendergaver :-)

Super!

Hilde sagde ...

Kjempesøte! Var nettop på ferie i Danmark (Marielyst) og hadde en tur til København for litt shopping. Var innom bla Grønlykke og Notre Dame - og mange andre spennende butikker.. Ha en fin fredag! Klem

Silje sagde ...

Takk for hyggelig hilsen, det er rart hvor glad man blir for en kommentar på sin blogg. Og ja, det er også rart å treffe de man har noe til felles med.

En annen ting, Vibecke mente at hun har sett at det skal være et bloggtreff i København 1. aug, vi finner ikke den siden igjen, men det har seg slik at vi er i København akkurat nå og synes det kunne være morsomt å se noen fra bloggland i levende live. Vet du noe om dette? Evt. kan vi melde oss på selvom det i så fall er forseint?

Krammer fra Vibecke og Silje

anne sagde ...

Tak for det link. Jeg bestilte straks og har allerede modtaget en bunke af de sødeste små viskelæder. Perfekte til pigernes gaver til de utallige børnefødselsdage der er hele tiden.