lørdag den 3. juli 2010

Hvad har du i ørerne?

Jeg har Lars Kepler: "Hypnotisøren"i min ipod.
Er snart ca. halvejs, og den kan anbefales.
Et Hit på en lang biltur eller så man bare kan hækle imens.
Hører du noget?

20 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Jeg er desværre langt bagud teknologisk:o), så jeg har endelig ikke noget i ørerne. Men Hypnotisøren får også mine varmeste anbefalinger. Den holdt mig faldet fra start til slut:).
God lørdagaften.
Vh. Louise

mette b sagde ...

Fuglesang slår alt for tiden. Og så har jeg fået en "musicure" cd, som bare er dejlig at have i ørerne. Ren afslapning :)

Ellers: Jack Johnson og diverse stille klassisk musik.

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Det er simpelthen genialt - jeg har lige hør Astrid og Veronika - som er en virkelig smuk historie som skal lyttes hvis ikke I allerede har lyttet til den:-) jeg downloader fra www.netlydbog.dk - som er på biblioteket - det er genialt og jeg vil anbefale det til alle, hvis i kender siden i forvejen - de har rigtig mange bøger. Ved ikke helt hvad min næste bog skal være. God aften. Jette

Kys en Frø sagde ...

Den bog er bare god, har selv hørt det. Jeg henter hver mdr. 3 lydbøger ganske gratis.
http://www.elib.se/library/default_ljud.asp?lib=163
Tjek om dit bibliotek er med.

Mette sagde ...

Jeg er lige blevet færdig med Camilla Läckbergs Havfruen og vil nu begynde på Hypnotisøren. Det er simpelt hen genialt, at man kan "læse" en bog og lave håndarbejde samtidig.

Linsens sagde ...

Jeg læste din overskrift helt anderledes. Jeg tænkte straks på øreringe!
Andet har jeg ikke i ørene;-)

Mette sagde ...

Tolkiens "Ringenes herre" fylder mine øregange med sit eventyrlige univers. Havde affundet mig med at jeg nok aldrig fik dem læst, når prioriteringen stod mellem håndarbejde og bøger... Men så fik jeg en mp3 afspiller og sikke mange bøger jeg får "læst"!

Arne Dahl, Liv Mørk og Jussi Adler Olsen skriver krimier som er lige til at sluge ufortyndede. Man bli'r jo helt afhængig! :-*

Ragnhild / Wallas Verden sagde ...

:o) Minner meg på at jeg lånte bort ipodden til ei av døttrene mine for ganske lenge siden. Her går mest i radio og da hører jeg på p3 eller mp3.
Ha en deilig sommerhelg.

Rikke sagde ...

Hej Karen

Jeg er fast læser af din blog men kommenterer ikke så tit, men det her emne fårr mig op på mærkerne. Tak for anbefalingen, jeg gik lige og manglede et tip til mit næste download. Jeg hører 7 gode vaner af Stephen R. Covey. Den er meget inspirerende, men der følger et stykke mentalt arbejde med, så næste gang skal det klart være noget skønlitterært for mit vedkommende.

God weekend!

Kh Rikke

Differentia sagde ...

Uh, den er jeg lige blevet færdig med i dag, godt nok i papirudgave, da jeg ikke er helt med på beatet :-)

Bettina sagde ...

Jeg er til de lette (svenske) klassikere for tiden, har Camilla Läckbergs "Tyskerungen" i ørerne, efter at have hørt de foregående i serien. Meget hyggeligt sådan at følge universet, der udvider og udvikler sig.

Lisbeth sagde ...

Er lige blevet færdig med Mænd der hader kvinder, og Pigen der legede med kvinder ligger klar. Har før haft den på min mobil, men har nu anskaffet en Ipod Nano. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde ud af at få den til at fungere med Itunes..
Er det noget du ved noget om?

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

... ja i Påsken var det på børnenes præmisser, så vi hørte "Drengen som de kaldte Vitello", sjældent har jeg grinet så meget.
Sad konstant med et smørget grin om ansigtet da vi kørte i retning af Billune, Legoland og Lalandia...
stine:)

Eva sagde ...

Jeg har lige afsluttet Dinosaurens fjer. SUPER bag. Og nu gælder det vist Fasandræberne af Jussi Adler Olsen. Ind imellem hører jeg Besøgstid og andre podcasts fra DR.

Til Lisbeth, der har problemer med sin ipod og itunes: Find en tålmodig teenager. De kan guide dig igennem det meste.

Home by Bianca sagde ...

Jeg har Elsebeth Egholm - Liv og Legme... Fantastisk krimi... og dejligt at man bare kan ligge i solen og slappe af med en god bog "i ørerne"... :D

Rosanna sagde ...

Jeg går og venter på en mail fra min lokale bibliotek, har nemlig reserveret Camilla Läckbergs "Tyskerungen", og jeg glæder mig helt vildt!
Det er en fantastisk måde at multitaske på - intet mindre :O)

God week-end og god fornøjelse med 'hypnotisøren' - måske skulle jeg lige kigge nærmere på den?

Lykke sagde ...

sjovt, jeg var bare overhovedet ikke imponeret over Hypnotisøren, synes den var noget opreklameret, men godt at høre at der er andre der har en god oplevelse med den! Jeg har lige hørt alle Twillight bøgerne og det var rigtig sjovt. Ellers kører der Melody Gardot, en sangerinde som jeg lige har opdaget og som jeg er ret begejstret for!

Miss Midtjylland sagde ...

Jeps - jeg hører Jo Nesbø - dem er jeg lang tid efter alle andre først gået i gang med nu - men bagefter skal jeg klart igang med Keppler!

Unknown sagde ...

Jeg er lige gået i gang med at læse den... så du holder bare din mund med handlingen :-) Den er startet rigtig spændende.. Kram fra C

morslille sagde ...

Jeg er lige blevet færdig med Anne B. Ragde's trilogi, jeg synes den var ok. Bøger der går rent ind hos mig er : Stieg Larsson, Liza Marklund og Camilla Läckberg. Jo Nesbø's Snemanden var vildt uhyggelig, så ham gemmer jeg lige lidt. Sumobrødre af Morten Ramsland, ved jeg ikke lige hvad jeg skal sige til. "jardens søjler" af Ken Follett var jeg helt vild med. "Havets katedral" af Ildefonso Falcones er samme kalliber og var også god. "Arven after Arn" serien er også god. Men lige nu har jeg downloaded John Steinbeck "Vredens druer" som jeg læste for mange år siden.
Heldigvis kan man hente dem på netlydbog hjemme fra stuen helt gratis, det er da fantastisk og man skal ikke stå på venteliste i evigheder til de mest porpulære.
Vh Charlotte