Skiver af gedeost bagt på små stykker flutes.
En hel grydefuld af de her.....som bliver til:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL6UuuI-ZmiV_ui9BCN4MTCqtKcZr1-P5YdCBqhnRt5rNxCE2GkAP7yWDNHnPqVyephMBcxGqd997X0j6IvOrvgOIK2lB0_PG6deqGBU7ZKDXJeETkf9-BM_NpCnZSjwK97L22fitKADDq/s400/aftensmad+blog+2.jpg)
Sådan en mad her.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPJ9TEW5WR2Z_USSBd_0t3LC0b6vuO0WOrQa2aTm_66-Jx06mPXNoNGsnx_qUuRvrE9WhedUWfp5MHBDbPTXCW4IrGwLO-e14-WVi_osPltpE7PMQW6BPhCU78Zs5_ya4JzgG3PiJYNpzk/s400/aftensmad+blog+3.jpg)
Hummerhaler er rigtig sommermad for mig. Og som jeg har vist tidligere på bloggen, så står den på hummersuppe dagen efter, lavet af skallerne og hummerhaleresterne.
4 kommentarer:
åhhhh nammenam - gedeosten er også bare et hit herhjemme :) Det er så fantastisk!
hummerhalerne ser godt nok også godt ud!
jeg er vild med at marinere dem i hvidlød/olie/lime/basilikum og så på grillen i en sølvbakke - det er høj klasse:)
Nøøj! Jomfruhummerhaler. Jeg skal heldigvis hjem til Skagen imorgen og jeg læææænges!
Knus fra en Skagbo i Århus.
Mums ! Sikke noget lækkert mad !!
Fristende, kjente jeg ble sulten.
Ønsker deg en nydelig dag!
Hilsener fra Mimmi-Leone
Send en kommentar