torsdag den 11. juni 2009

Jeg er forelsket i...

Et væksthus jeg lige har set...og opholdt mig i i går. Lidt udenfor Roskilde. En skøn og gæstfri familie inviterede indenfor.


Ca. 500 m2 Halvdelen højtliggende med marmorgulv den anden halvdel med planteborde.
Udendørs brændefyret ovn under glastaget. Dobbelt hvid glasdør o.s.v.
Lykkelig må de være der ejer det. Det er dem vel undt. Men derfor kan man jo godt beundre det skønne og være forelsket i det de har ikke?

Fanny Mia

Og apropos vinduer ...så var jeg forbi en skøn butik i København. Mest fordi Lena/BO MED BARN havde vist den på sin blog. Jeg var der en onsdag....derfor kun vinduesbilleder.
Men jeg tror den er et besøg værd. For alle mine medsøstre der er "fan" af "mit" elefant design fra Stof og Stil......det fås nu som sko til de små eller som baby hagesmæk. Ærgerligt der var lukket i Fanny Mia...så må man bruge deres web shop her.




6 kommentarer:

Ida sagde ...

Heisann Karen! Nå har jeg kost meg med mange av innleggene dine her - du er så flink å oppdatere! Og du.. GJETT om jeg gleder meg til å se de nye stoffene! Er så glad i blått - og har tanker om en ny liftgardin i stuen (av lapper såklart!) :-)

Ha en fantastisk helg! Klemmer fra Ida

Unknown sagde ...

Jeg liker også oppdateringene dine. Elefantstoffene er noe av det jeg har kjøpt på stof og stil, de er så fiiiiine. Jeg skal blogge et lite søtt veggbilde jeg har gitt til godjenten min senere (med elefantene)

KirstenK sagde ...

Uha, det væksthus ser sørme spændende ud, jeg ku også godt blive lidt forelsket i det, ja kunne faktisk også godt nøjes med en mindre version... Elefantstoffet er jeg også vild med...

Skribenten sagde ...

Ej hvor er de søde de små sko. De er nok ikke lige noget for mine store børn, men derfor kan jeg godt drømme om et barnebarn en dag, der kan futte rundt i sådan et par. :-)

Rigtig god fredag til dig Karenne

Grip dagen sagde ...

Tenk å SY sandaler! De likte jeg svært godt!!!
Høres ut som du har hatt en inspirerende tur til København. Det er herlig å bruke tid på det en er interessert i. En får energi av slikt.
Jeg har også besøkt ei venninne med herlig drivhus og flott hage. Jeg var helt lykkelig da jeg dro hjem!
Idag skal jeg på dansk besøk!
En klesdesigner har bedt meg hjem. Hun er helten min! -Jeg gleder meg å se hvordan hun bor. Gjett om jeg kommer til å bli inspirert! Herlig!

Ha ei flott helg!
Klem Marit

tusindfryd sagde ...

Det er bare så ........... at stå i en by man ikke lige kommer til hver dag foran en butik man bare godt gad at kommr ind i og så se såddanne åbningstider....