mandag den 23. februar 2009

Forår?

Nu ser det ud til at foråret er kommet. Jeg skal til Malmø butikken (Stof og Stil, hvor jeg arbejder) i morgen og videre derfra til butikken i Roskilde. En hel dag i bil. Fra østjylland til Sverige. Lad os håbe på forårs sol til turen. I hvertfald ikke sne.....altså lige i morgen da.

5 kommentarer:

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

Kära Karen,

jag har inte haft tid att skicka ett mail till Dig - Ditt brev med alla de söta sakerna i har gjort mig otrolig glad!! Har fått mycket inspiration - Du kanske kommer se Dina band på mina dockor när jag öppnar butiken ;-)

Hoppas Du får mycket sol imorgon. Nästa gång Du är i Malmö skulle vi träffas och sitter i vårsolen med en kopp kaffe!

Kram och varma tankar från Skåne,

Juliane

Anonym sagde ...

Rigtig god tur i morgen. Du skal nok få forår at køre i, det tror jeg på. Og hils endelig Kristina og Tom :) Fik aldrig sagt ordentlig farvel til dem.

Hvordan går det med dit hæklede tæppe i det råhvide uld? Glæder mig til at høre status :)

Helle : sagde ...

Rigtig god tur, håber vejret er med dig.

Unknown sagde ...

Ihhh hvor fint, det er jo godt nok en vintergæk, men der er jo bare forår i luften i dag, så frem med de søde små blomster : )

borghild sagde ...

Hei Karen!
Ja du kan tro jeg gleder meg til å besøke Stof og Stil!!! Jeg har aldri vært innom noen av butikkene deres før, verken i Norge eller Danmark, men nå skal jeg til Danmark på messe, og de andre i reisefølget drar fra Århus kl 1600 for å rekke et fly. Jeg kjører selv, og båten min går fra Hirtshals ca 2045, så i mellomtiden blir det speed-shopping fra min side;-)
Gleder meg! Klem B:-)