tirsdag den 17. februar 2009

Sol over Skagen

Maler Seckers hus, hvor jeg kom ofte med min far og besøgte den gamle maler der boede der.

Og søndags skolen lige ved siden af, hvor min far stod for forelæsningen om søndagen for børn.
I dag er det blevet sommerhus....begge dele.

Tur på stranden.


Drage flyver over sommerhuset.
Ja, det lignede lige forår, men så kom sneen.

5 kommentarer:

nynne sagde ...

Åh hvor jeg også bare elsker Skagen. Min familie er også derfra. Min Mormor og morfar kendte også Seckers og familien er de heldige ejer af protrætter han har malet. Desværre kommer vi der ikke så meget mere, da der ikke er mere familie tilbage i Skagen. Men når vi kommer der skal der ogå rigtigt koges på alle de gamle steder. Vi skal alle derop i maj og glæder os. Men jeg må også erkende jeg hvcer gang bliver lidt trist over den måde meget af byens sjæl er forsvundet på. Nu er det meget komersielt. Selvfølgelig en naturlig udvikling for en turist by - men man kunne have ønsket den var skedt lidt mere lempeligt. Jeres hus ser meget hyggeligt ud med alle de fine og afstemte farver.

Karen Klarbæk sagde ...

Min far var en god ven af Valdemar Secker. Han var tunghør, men rignede min forældre og spurgte om han kom og spiste kunne han altid høre det...sjovt nok :)
Min sovebamse hed såsar Valdemar efter ham. Vi har også en hel del billeder malet af ham.
Og ja, hele "Højen" er pludselig kun "gl. Skagen" og dermed kommercielt og ødelagt. Men lyset...det kan ingen fjerne...heldigvis.

nynne sagde ...

Mine morforældre havde en skibsproviantering der hvor Bodilles nu ligger - den havde de indtil min morfar døde i 1973. Dengang kunne man gå over vejen og være på stranden. Min mormor var kustode i Ancher hus-så der har jeg holdt mange ferier med sorterer hvide overtræksfutter.
Men selv der er sjælen faktisk også væk. Jeg er aldrig kommet meget på Hjen da min mormor aldrig har boet der - men vi cyklede derud for at "plukke" blomster på heden - og for at få en "Mælkepeter" i kiosken.
Tak for din henvisning til behandler - vil se om jeg ikke kan få overskud til at forsøge med lidt behadling - har været hos så mange forskellige i de idste år - har lavet mig selv en pause. Man bliver så skuffet når ikke miraklet sker og man får en nrmal hverdag

Mahalo sagde ...

Hej Karen!
Jeg har lige opdaget din blog - den kan jeg rigtig godt lide.:-D

Jeg elsker den måde, du viser dit dejlige hjem frem på:-D

Jeg er også helt vild med Skagen!

Havde en faster og onkel deroppe.
Så hos dem + deres store børneflok,har jeg tilbragt mange skønne ferier.:-D

Ermz sagde ...

Hej Karen :)
Jeg har nu læst med over skulderen på din dejlige blog i små fjorten dage. Jeg vil bare lige sige tak for inspirationen, til trods for jeg ikke har syet de sidste tyve år, har jeg fundet maskinen frem og er pludselig igang igen. Her er godt at gæste, og jeg glæder mig til at se og høre meget mer'

mvh
Rikke/Ermz