onsdag den 25. februar 2009

Børnehjems bamsen

Min mors forældre var forstanderpar på et børnehjem i Bredballe ved Vejle. Var man barn på hjemmet og kom man op til "Søndberg" i et eller andet erinde og han var på kontoret i privaten, måtte man sidde med og lege med bamsen her.

Der tæller en meget vigtig værdi her....affektions værdi. For nok er mange andre bamser søde....men!!!!!! De har ikke betydet noget for SÅDAN en masse børn.


Vi var til middag hos min mor i aften. Sammen med en af pigerne "hjemmefra" som min mor altid har kaldt de piger der havde boet på børnehjemmet. Det var samtidig hendes skoleveninde dengang. Ja og så var det lige jeg kom til at tænke på bamsen her.

3 kommentarer:

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

Vilken fin liten berättelse! Jag får också mycket inspirationer när jag tänker på min barndom.

Men stackars Du - julpyssel låter ju inte så spännande just nu. Om Du behöver en liten modell till katalogen - Lotte vill gärna vara med, men bara om det finns många prickar i ;-)

Kramar,

Juliane

Hanne ... sagde ...

Hvor er den bamse skøn og hvor må den være klog og god, når den har været blandt så mange børn.

Jeg har stadig min første bamse - Bamse - som jeg fik af min far til min allerførste jul. Han er godt slidt og har fået transplanteret nye poter på en gang, men han bli´r aldrig smidt ud !

Helle : sagde ...

Ej hvor er de bare søde, jeg samler selv på bamser, og må tilstå at der altid ligger en i sengen hos mig ;-) ja jeg bliver nok aldrig voksen.