fredag den 20. februar 2009

Retro eller fransk look

Jeg har ved Stof og Stil hvor jeg arbejder, fået trykt et gammelt børnemønster fra 1940 -50'erne et sted. Jeg troede det forestillede Noahs ark...men helt ærligt der er jo ikke noget skib og kun 1 af hvert dyr....jeg må være godt dum..... Men I denne original version er det blevet mit yndlings retro mønster. Sådan lidt "med kant" uden at være helt specielt. Og jeg har fået købt mig et stykke. Nu ved jeg bare ikke hvad jeg skal lave af det.


Camilla min kollega har fået lavet et fint bånd med fransk tekst. Så er vi lidt i den franske stil, som jeg også er vild med. Glasset her på billedet er i øvrigt 1 af mange jeg har snuppet med i kufferten fra USA fra diverse loppemarkeder jeg har været på når jeg har besøgt min søster og hendes familie i Pennsylvania.


5 kommentarer:

Hanne ... sagde ...

Skønt stof.
Det minder om nogle af de gamle billedlotterier jeg finder rundt omkring i genbrugsland. Jeg har scannet nogle af dem ind før jeg har solgt dem videre, netop fordi motiverne er så skønne.

Karen Klarbæk sagde ...

Åh ja sådan nogle gamle spil de er bare SÅ fine....har selv en halv skuffe fuld. Jeg elsker i det hele taget retro grafik.....

Karen

nynne sagde ...

Jeg syntes da det er super dejligt stof - mon ikke bok du skal finde anvendelse for det ?

Bo med Lena sagde ...

Hei Karen.

Igår var jeg på Stoff & Stil og inspiserte nye stoffer og den nye katalogen. Så mye fint!! Fy fillern så flinke dere har vært. Jeg kjente jeg fikk så høy puls (som jeg alltid får når jeg ser flotte ting) og hadde lyst til å kjøpe så mye.

Nå skal jeg sette meg ned og legge en slagplan for hva jeg skal kjøpe:-) Ps: så en nydelig liten jente i katalogen som lignet mistenkelig på deg. Er det datteren din?

Klem Lena

Marina sagde ...

Dejligt, dejligt stof. Jeg tror jeg må på indkøb...