lørdag den 21. februar 2009

Pung i Paris

Jeg kunne slet ikke stå for denne pung og ikke mindst det fine tryk og hangtag med båndet der passer til farven på foret.
Til alt held var den gamle pung slidt, og temmelig dårlig i lynlåsen.

Jeg kan "desværre" slet ikke huske hvad den kostede. Kun at det passede mig fint, at mit kørekort nu også kan være der.Find mange flere skønne sager du kan købe på nettet her på deres hjemmeside.

4 kommentarer:

Marina sagde ...

Nej hvor er den dejlig. Den ligner fuldstændigt noget der er fundet i et gammelt glemt eventyr. Tillykke og tak for linket.

nynne sagde ...

hvor er den bedårende - må straks forsøge mig med det link

Miamor sagde ...

Så hyggelig at du har besøkt meg..nå skal jeg ta meg en tur på siden din også....gøy at du jobber for Stoff og Stil. Jeg handler mye der siden vi akkurat har fått den her i Bergen.. Nå er det skjørt av møbeøstoff som syes...50.kr for et skjørt..det er billig og lekkert... ha en super dag!

Miamor sagde ...

Hei Karen!

Da må jeg sjekke katalogen..finner dem ikke i katalogen på nette..gi meg litt tid...det ene er off-white i bunnen med turkise ..to ulike turkisfarger og en lys brun farge i blomster mønster...ikke akkurat bøomster..men noe lignende...det andre er rødt i bunnen..med svart og hvitt i....skal se om jeg kan finne navn på stoffet senere..

Marit ;)

Marit