mandag den 2. februar 2009

Week end børn

Jeg kom lige til at se en ekstra gang på hvad jeg havde i skabet, da jeg skulle finde sengetøj frem til pigernes veninder, der skulle sove her i week enden. Dette gode gamle sæt fra min tid som metervare indkøber og designer hos Lene Bjerre Design. Julie rose hed designet. En af mine absolutte favoritter både dengang og nu.


Og disse skønne puder, som godtnok har været lagt til side en periode..... frem af skabet med dem igen.
Måske er det foråret der lader vente på sig....måske er det bare nostalgi fordi jeg var på deres stand på Formland i week enden....det var SUPER romantisk igen. Besøg Lene Bjerres hjemmeside: www.lenebjerre.dk

9 kommentarer:

Huset på toppen sagde ...

Lene Bjerre har så utrolig mye fint,men jeg synes det er litt dyrt her i Norge!!Men du for noen lekre puter du har,klart de må frem i sofaen din:) Her i Bergen er det veldig kaldt, og vi tenner i peisen og har masse lys og koser oss inne:)Ikke snø, barfrost og jeg lengter etter våren!!
Ønsker deg en riktig fin kveld!!
Klem Linda

B sagde ...

Åh, det sengetøyet ser herlig ut! Perfekt for foråret (men som nevnt over er det fremdeles meget kaldt og vinterlig her i Norge!). Ønsker meg masse slike tekstiler til sommerhuset vårt! :)

KATE ♥ sagde ...

Jeg liker veldig godt Lene Bjerre, men det koster mye her i Norge.
Så morsomt at du har vert designer for henne.Det må ha vert en spennende jobb.
mvh Kate

Turbanindehaveren sagde ...

Hey karen,

Ville bare lige sige tak for sidst :) I tøser var messens optur og nærmest de eneste besøgende. Aij okay...men der var jo lidt tomt :)

prinsesselinn sagde ...

heisann,
for ett skjønnt senge tøy,. nydelig
håper du har en flott uke;)

borghild sagde ...

Kjempefine puter, og de fikk meg til å tenke på et sengesett i sateng jeg har liggende fra Høie. Jeg så det på en reklame i et ukeblad for maaange år siden, og bare måtte ha det! Nå har det ikke blitt brukt på lenge, men kanskje når minstemor skal ha stor seng??:-) Jeg har også blitt en racer med heklenåla i det siste, har heklet sopper i alle farger, og synes de er kjempesøte! Klem B:-)

Pernille sagde ...

Psst, jeg har givet dig en award. Kig gerne forbi min blog :o)

Dans på roser... sagde ...

Hei Karen!

Så utrolig flott de siste magasinene fra Stoff og stil er! WOW! Jeg ble superinspirert i dag!
Regner med at du har noe av æren for at det har blitt så utrolig bra. =)

Klem, Kathrin.

Haust sagde ...

Nydeleg sengetøy!

Eg må også få seie at eg vart i skikkeleg godt humør av å bla i den siste Stoff og stil-katalogen! Der var utruleg mykje fint og inspirerande, eg klør i fingrane etter å sende inn ei bestilling! :)

Ha ein fin dag!