torsdag den 26. februar 2009

Min mors elefant

Min mor og jeg holder udviklings hyggestunder en gang i mellem. Min mor er heldigvis pensionist, så hun har tiden jeg ikke har. Det er da i høj grad fra hende jeg har mit håndarbejds-gen og lysten til "hjemmegjort".
Efter lidt "overtalelse" fik jeg hende til at lave en elefant pige med tøj. Hun har strikket dukketøj til sine egne dukker allerede da hun var 5-6 år så det er de mange års erfaring der spiller ind. Den kan jo fint sælges på skolens næste basar så sød som den blev.


I forvejen hjælper jeg hende (mest med snak og opbakning) med at få lavet en net shop så hun kan sælge noget af alt det hun laver (Andre må da bare have glæde af det også). Så nu har jeg opfordret hende til at sælge opskrifter også, og ikke kun færdiglavede produkter, så dem der gerne selv vil, kan få endnu mere sjov på pindene. Men det tager tid inden hjemmesiden er færdig.


I forvejen laver hun nogle nogle modeller for mig/os til Stof og Stil. Den hæklede elefant og mariehønen i boligkataloget er bl.a. hendes værk

5 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Hvor må det være en vidunderlig ting at kunne arbejde sammen med din mor omkring dejligt håndarbejde. Hun er da utrolig dygtig - så sig endelig til, når hendes side kommer op at stå :0)

Min mor har også altid strikket og syet, men er desværre lam nu i hele højre side pga. en hjerneblødning. Alligevel er hun mit håndarbejds leksikon og har altid gode ideer :0)

Hanne ... sagde ...

Hvor godt, at du puffer lidt til hende så hun kan dele sine gode ideer med alle os andre håndarbejdere - og elefanten m. kjole er lige i øjet.

nynne sagde ...

Det lyder da utroligt dejligt at dele så meget med sin mor - dejligt at hun fortsætter med sine interesser også i pensionsalderen. For den elefant er da helt utrolig dejlig - minder mig om eventyret om Kong Barbar

Marina sagde ...

Å hvor er det skønne ting og lige i tidens ånd. Nuttet uden at være pussenusset og hjemmegjort i topkvalitet. Held og lykke med shoppen.

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sagde ...

Nydelig håndarbeide !
Det er alltid så kult å titte innom din side, du har så mange flotte farger og ting.