onsdag den 15. september 2010

Give away for den gode smag

Nu er smag jo forskellig. Men smag forstået på den måde at det SMAGER af noget godt, er vel ikke til diskussion?
Jeg har ofte skrevet på min blog om Aurions bageri og Aurion mel, som jo har været mit foretrukne mel-mærke i årevis.
Mange af portrætterne i bogen her indbyder til nærmere bekendskab, og bestemt også ny viden for mig.
Flere af de der præsenteres driver BIODYNAMISK landbrug. Jeg er et Steiner barn, og Rudolf Steiner inspirerede til det biodynamiske landbrug.
Jeg skal spare jer for en længere udredning her. Dem der vil vide mere kan læse her. Bogen går i bedste Kille Enna stil sobert og grundigt til værks. Der er super super lækre opskrifter og lige så skønne billeder.
Men for at deltage i min give away og vinde Kille Ennas: SMAG skal du skrive en kommentar!

1) Kommentaren i sig selv giver 1 lod
2) Du kan lade kommentaren indeholde information om, hvad der er din skønneste/flotteste/bedste kogebog og hvorfor, så får du et ekstra lod.
3) Linker du til giveawayen på din blog kan du få et 3. lod.

Billedet er Kille Ennas egne. Hun er en super fotograf... bevidner bogen om. (Undskyld Kille, at jeg låner  forsiden uden at have spurgt dig om lov. Men jeg er så begejstret for din bog at jeg vil anbefale den vidt og bredt. Håber det er OK så?)
Når jeg overhovedet er "updatet" på kogebøger, er det fordi jeg er medlem af den fedeste bogklub, der altid har kreative bøger og kogebøger m.v. af allerbedste slags. (Nettets lyksaligheder). Du kan til oplysning købe bogen HER.(hvis ikke du er den heldige)
Give awayen udtrækkes Fredag den 1. Oktober kl. 20.00

86 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kille Enna er og bliver en dygtig formidler af råvarer og god madlavning. Jeg ville elske at vinde bogen:-)

Min bedste kogebog må blive Thomas Hermans Brændende Kærlighed. Layoutet er smukt og den måde han forbinder tradition med fornyelse er ganske enkelt inspirerende - også for os almindelige hjemmekokke:-)

Rita (uden blog)

Anonym sagde ...

Kære Karen
Jeg vil gerne deltage i din fine give away!
Jeg har mange kogebøger, men kan faktisk bedst li at eksperimentere og lave mit eget! For dog rigtig mange fif og ideer fra kogebøger...men det bliver for svært at vælge!
Så jeg vil gerne nappe 1 lod!
God onsdag tl dig
KH Heidi

mette b sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
mette b sagde ...

Prøver lige én gang til...

Jeg vil rigtig gerne vinde den lækre kogebog. Vi har netop sorteret i vores, da der var en del vi ikke har brugt i årevis.
Den vi nok har brugt mest, er "Meyers køkkenbørn" - nu er det mest vores børn, der bruger den, men han har et skønt forhold til økologi, sansning og børns forhold til mad, som jeg rigtig godt kan lide.
Jeg bruger også hans kogebøger, som nok mest er til os voksne og en af Aarstidernes bøger...

3 lodder til mig
og en god dag til dig!

Klem fra
mette

Kat sagde ...

Den ser skøn ud, den bog, den vil jeg gerne vinde. Min favorit-kogebog er Frøken Jensens. Den er så oldschool cool, og der er bare alle de basis-opskrifter, man kan ønske sig.

3 lodder til mig, tak:)

Belinda sagde ...

Hvor spændende. Jeg er med på 2lodder.
Min fineste og flotteste kogebog er en min bedste mor har skrevet i hånden fyldt med alle hendes gode og gennemtestede opskrifter.
Den havde hun hele hendes voksne liv og da hun gik bort fik jeg - jeg føler mig SÅ heldig!

unikarina sagde ...

Super liækker bog, som jeg godt gad blev min. Jeg elsker at læse koge- og bagebøger. Min bedste køkkenbog er "Hjemmebagt" skrevet af Skærtoft Mølle, som selv dyrker og maler lækker, økologisk mel.

Julie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Julie sagde ...

Jeg vil gerne være med på 2 lodder
Den ser spændende ud;0)
Julie

Basse Bufas sagde ...

Hej Karen
Meget lækker bog, som jeg også kunne ønske mig at vinde. Jeg lader mig inspirere af mange forskellige kogebøger og blade, men er altid nøjagtig, når jeg sylter efter ”den grønne syltebog”. En gammel sag jeg har arvet. Jeg er lige blevet fast læser af din blog, men har endnu ikke min egen, så det må blive 2 lodder til mig.
Lav en vidunderlig dag :-)
Tina

DiSign-Keramik sagde ...

Hejsa
Jeg kan ikke fremhæve en speciel kogebog, da jeg har en del gode.

Så jeg nøjes med et lod.

Josefine sagde ...

Den kogebog vil jeg da virkelig gerne eje. Jeg er også et Steiner barn, og har heldigvis lært hvad der er godt og skidt.
Min favorit kogebog pt er fanktisk et abonomang jeg har fået til "Spis bedre", det er super inspirerende, og følger årstidernes muligheder.
2 lodder til mig.

Anonym sagde ...

2 lodder til mig, tak! :)

Min absolutte yndlings kogebog er Jamie Olivers Jamie at home - En superlækker hardback med de smukkeste fotografier, lækreste opskrifter - lige efter mit hjerte - og de fineste grafiske illustrationer. Hvis du ikke kender den, så vil jeg kraftigt anbefale den! :)

Signe sagde ...

Nøjj en lækker kogebog at udlodde. Den vil jeg gerne læse og vinde.

Min bedste kogebog er måske nok tørsleffs lille grønne syltebog. Eller Annes (Hjernøes) Syltebog. Eller Rikke Grybergs Byens Bedste Kage og når hendes brødbog udkommer her til efteråret skal jeg have den lige med det samme. Men der er mange kogebøger som er yndlings hjemme hos mig. Sønnen på fem elsker kogebøgen med fødselsdagsfest ideer. Han elsker den så meget at den nu står mellem hans børnebøger og er ved at være slidt fra hinanden.
2 lodder til mig

Anonym sagde ...

Hej Karen. Den ser rigtig spændende ud :) Mine favorit kogebøger er af Umahro fx Køkkenrevolution for hele Familien. Fantastiske billeder og endnu bedre velsmagende sund mad. MUMS.
Vh Katrine, Aalborg

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Hej Karen

Uhh den ville jeg da super gerne vinde.. Kan altid bruge nye kogebøger! En af vores favoritter er lige for tiden "sund mad til sunde børn" Den er lækker og har nogen flotte billeder, 80 lækre opskrifter til børn i alle aldre. Den er skrevet af Catherine Atkinson. Jeg er med på 3 lodder :)

g u r o sagde ...

Åh, den så utrolig inspirerende ut! Ja, for det er egentlig mest inspirasjon jeg bruker mine kokebøker til.. En sjelden gang er det noe jeg MÅ ha oppskrift til, men da blir det ofte internet. ;)

Men om jeg skulle komme med en virkelig god kokebokanbefaling (en bok min mor har, og som hun bruker når hun lager de mest FANTASTISKE måltider) er det Himmelsk mat og mirakler. Jeg fant dette da jeg googlet den:

"I 2000 ble Himmelsk- mat og mirakler kåret til årets vakreste bok med følgende ord:
Dette er en bok man ikke kan overse. Den vil ligge på salongbordet og rope til deg:
Bla i meg, se meg, jeg ligger her og har masse deilig mat og nydelige boksider å friste deg med.
En meget verdig vinner."

Nå skal jeg bare bruke bildet til å linke hit fra min blogg, og så håååper jeg at jeg kan vinne med ett av mine tre lodd. :)

Ha en fortsatt fin uke!

KIRKEBY sagde ...

Hej Karen.
Jeg snupper tre lodder.
Min yndlings kogebog lige for tiden hedder PASTA en lidenskab, jeg er vild med ´den fordi retterne er SÅ italienske og simple og hurtige at lave!
mvh Maria

Betty sagde ...

Elsker kogebøger, og vil derfor også gerne eje denne! Har svært ved kun at nævne en favoritbog, derfor lyder det sådan: Køkkenrevolution på høje hele af Oscar Umahro Cadogan....opskrifter til travle kvinder, der vil spise sundt.
Må også nævne Solskin & Sommermad af Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal....En bogfyldt med enkle opskrifter på let og lækker mad, søde ideer og stemningsbilleder fra den danske sommer. Endelig er der Grundkøkken af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. Det er bare en køkken bibel.

UPS! det blev et langt indlæg, men måtte nævne de tre!

Betty

Gry sagde ...

Kære Karen.
Mange tak for alle de gode idéer. Jeg opdagede din blog for ca. en måned siden, og læser den nu fast hver dag. Det er utroligt inspirerende at følge med i og dejligt at tingene er så nemme at gå til, så jeg faktisk for lavet noget af det!
Min bedste kogebog er "Flere suveræne successer og brilliante buffeter". Fordi det er retter som er anderledes og spændende og med nye kombinationer af råvarer og kryderier, og så smager det bare godt.
Gry

Elisabeth sagde ...

åhh den ville jeg elske at vinde :)

den bedste kogebog jeg har på hylden lige nu (ud over den hjemmeskrevne som har 11 år på bagen og snart er fyldt ud), må helt klart være Camilla Plums Grønt I+II! jeg elsker at det er en blanding af dyrkningsvejledninger og fantastiske opskrifter... med så skønne billeder at man slet ikke kan vente med at gå igang!

Mia sagde ...

Lækker lækker bog!! Jeg er med på 1 lod :)

Smil fra Mia

by myr sagde ...

Åh...hjertesuk! Den ville pynte på min tallerken hylde blandt mine nøje udvalgte kogebøger....kun det bedste af det bedste får en plads:-)
Jeg er med på 3 lodder:-)
Kh. Malene

***Hos Mutter*** sagde ...

Det var da en rigtig flot præmie, som de fleste af os bare MÅ vinde.

Min bedste kogebog lige pt er Sofie Dahls Frydefulde Fristelser. Den er utrolig smuk, har spændende opskrifter, og så er der gode fortællinger i den.

Jeg deltager med 3 lodder og krydser fingre.

Rikke sagde ...

Mums :) den vil jeg gerne vinde, smider hurtigt 3 lodder i puljen og krydser fingre ;)
/Rikke

Klejs sagde ...

Jeg kunne virkelig godt tænke mig Kille Ennas bog. Den jeg elske.

Den kogebog jeg bruger mest er godt nok ikke en traditionel kogebog som sådan, men det er "Krudtugler og kanelsnegle". Den bruger jeg meget som mor til en 3 årig.

Sanni sagde ...

Sikke en gave - den kunne jeg godt bruge =)

Den "stikker" dog ikke min kogebog, som jeg fik med af min mor, som hun lavede da jeg flyttede hjemmefra. Se dét er den bedste kogebog jeg har =)

Alle de gode opskrifter fra barndommen, og alle de fif man bare skal vide...

LillePil sagde ...

Jeg vil gerne have 3 lodder. Min bedste kogebog, er den grønne syltebog, den er gammel men går aldrig af mode, der står alt hvad du skal vide om at sylte:-)

Muskatt og kardemomme-Kjersti sagde ...

Hei på deg,jeg hiver meg med på konnkurransen!
Min hærligste kokebok er Vinterens gode ting av Anna og Fanny Bergenstrøm.
Den har de skjønneste gammeldagse bilder og masse deilige oppskrifter!
Kjerstiklem

Louise sagde ...

Kære Karen
Du er et dagligt tjek ud på min computer og jeg nyder at læse med. Derfor vil jeg meget gerne deltage i din grive away, og samtidig fortælle lidt om, hvilken kogebog der er min yndlings. Vi køber helst økologi til vores køkken, og jeg må sige at tanken om et muligt slyt til vestjylland (fra østjylland) gør at jeg gruer lidt for udvalget af økologiske varer i butikkerne - men så må man jo på gårdbesøg.

Min yndlingskofebogsforfatter er Camilla P. - og hendes Umoderne mad har en fast plads på hylden hos os. Men vi har dog alle hendes andre bøger også, og de bliver flittigt brugt.

God dag til dig!

Anette sagde ...

Hej Karen, jeg vil også gerne deltage. Jeg har arbejdet sammen med Kille Enna engang.. dvs godt nok var jeg opvasker og hun var ko, det var lige før alle kom til at kende hende. Ret sjovt. Jeg har selv vildt mange kogebøger men må indrømme at hvis jeg skal finde en god opskrift, bruger jeg ofte Arla.dk. eller opskrifter.dk eller søger simpelthen på google. Dernæst har jeg den bærbare med i køkkenet og læser direkte fra den. De gode opskrifter gemmer jeg så, så jeg til sidst kan printe mine egne yndlingsopskrifter ud til en bog! Jeg kan ikke finde ud af at linke på min blog men jeg skriver et indlæg om din give-away og vil derfor gerne deltage med 3 lodder. Vh Anette

Inger Lises Verden sagde ...

Osse mig, osse mig. Jeg lægger alle de lodder jeg kan!
kh Inger Lise

Signe sagde ...

Ét lod - har egentlig aldrig været så betaget af Kille Enna, men med et barn i Steiner-vuggestue, begynder den biodynamiske interesse at spire ;-)

Gaia´s mor sagde ...

Jeg vil da gerne være med i denne flotte give away!

Min bedste kogebog er den ny koge- bag- og syltebog for nutidshjem. Arvet fra min mor - total gammeldags og med billeder så skønne, selvfølgelig i sort/hvide. Jeg elsker at finde de gamle opskrifter, og jeg lover dig, de DUR.
Aner ikke hvordan man linker til sin blog, så jeg er med med 2 lodder!
Kh Gaia

Else Marie sagde ...

Hej Karen

Det ser spændende ud og den ville være dejligt at have, jeg har lige fået en ny ovn så nu kan jeg komme til at bage igen.Det kunne være dejligt med ny inspiration.
Min bedste kogebog er helt bestemt God Mad Let At Lave, jeg købte den som 18 årig da jeg flyttede hjemmefra og jeg har første udgaven. Jeg bruger den stadig. Mine børn har brugt den da de skulle lære at lave mad,de har fået et eksemplar da de flyttede hjemmefra.
Den grønne syltebog er også uundværlig.

Barbara sagde ...

Sikke en dejligt bog -lige noget for enmadmor som mig at vine ;0)

Min bedste kogebog er "Meyers bageri", mest på grund af lækre opskrifter på langtidshævet brød og FANTASTISK brownie.. Måske hans langtidshævedebrød vil kunne blive kombineret med denne og give et skønt resultat?
Vi må se hvis jg er heldig at vinde
Kh B

Tovepia sagde ...

Hei på deg; du har en utrolig inspirerende og flott blogg!
Har dessverre ingen favoritt - kokebok, har kun min egen håndskrevne av samlede oppskrifter gjennom alle år;)

Mette sagde ...

2 lodder, fordi min mest brugte bagekogebog er "kager der smager". Det er en brugsbog, ikke en smuk coffeetablekogebog :-) Mette

morslille sagde ...

3 lodder til mig.
Jeg har ingen favorit kogebog, men jeg tror familien ville ønske at jeg havde.
Hilsen Charlotte

Micha sagde ...

Jeg vil meget gerne deltage i din give away..
Deltager med 3 lodder.
Lige i øjeblikket er min yndlingskogebog bogen Fedt af.. der er sådan en super god mexicansk suppe i, som vi er meget fan af herhjemme. Har tidligere omtalt den på min blog :)
KH Micha

Lone sagde ...

Bogen ser rigtigt spændende ud, og jeg vil gerne være med i konkurrencen med et lod.

Cristine sagde ...

Jeg ville elske at vinde, og vil gerne putte i bøtten med 2 lodder.

Min bedste kogebog er ingen ringere end Frk. Jensens kogebog. Der står alt! Det er så få gange, at jeg ikke har kunnet hente hjælp hos hende. Og skidt pyt med at hun ikke er øko mor - så længe mine råvarer er i orden.
Har dog også en Kille Enna bog, og det ville være så fint at få en til.
Derfor kyrdser jeg!
KH C

Lene sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lene sagde ...

Hej det er da en fin bog.
Hos os har fromme fristelser i en hel del år været et hit, når der har skullet bages kager og opskrifterne indeholder ikke så meget fedt, men en masse æblemos, juicer og andre gode ting.

Og i mange år har kogebogen God mad let at lave også været at finde i mit køkken og den er også fulgt med mine døtre på deres vej.

Delteger gerne med 3 lodder.

Ulla sagde ...

Uh, den ser lækker ud den bog. Den må da rigtig gerne havne hjemme i min bogreol :-)

Min favorit kogebog er Aarstidernes Livretter. En gedin bog med både klassikere og nye spændende retter - med fokus på de gode råvarer.
Det bedste ved den er råvareregistret bagest i bogen. Det er helt genialt, når man som jeg, godt kan lide at få brugt hvad vi har i køleskabet, så vi ikke skal smide mad ud. Hvis man f.eks. har et blomkålshoved liggende og ikke lige kan finde inspiration til hvad det kan bruges til, så slår man op under blomkål bagest og så står alle de opskrifter hvor det indgår. Herlig måde at finde ny inspiration til de forskellige råvarer man har i sit hjem.

Jeg smider 3 lodder i puljen.

Ha' en dejlig dag :-)

Kh Ulla.

Anonym sagde ...

Hej Karen,

Den ser spændende ud, den kogebog, så jeg vil gerne deltage i din fine give away.

Jeg elsker kogebøger og har masser af dem, men efter at jeg sidste år boede et par uger hos en familie i Sydengland, er jeg blevet vild med Jamie Olivers kogebøger. Han forstår at lave retter som er nemme at gå til, og derudover indeholder bøgerne små hyggelige historier.

Kh
Anne O.

Frau Putz sagde ...

En gang fandt jeg en Kille Enna-opskrift i et ugeblad. Det var krydret æblechutney, og det smagte fantastisk. Desværre forsvandt udklippet - og jeg har aldrig helt kunnet rekonstruere smagen, for der var MANGE forskellige krydderier i.
Så åh, hvor vil jeg gerne vinde din give away ;)

Min bedste kogebog er nok Michel Biehn's "Mine bedste opskrifter fra Provence". Hvert kapitel indeholder en anekdote fra forfatterens liv eller om de andre personer, der har inspireret ham til retterne - og alle bogens billeder er taget "on location" i de skønneste, franske omgivelser.
Jeg får lyst til at flytte til Provence og bage brød og lave salat af hjemmedyrkede grøntsager, når jeg læser i den bog.

KH Karina

Unknown sagde ...

ihh karen den vil jeg gerne vinde!
jeg elsker at lade mig inspirere af kogebøger fra hele verden.
pt. er mine mest brugte kogebøger den der hedder Glad Mad af Kirsten Dalgaard og Inge Skovdal og syltebogen med Anne Hjernøe.

altså håber jeg at det er mig med mine 3 lodder der bliver den heldige vinder!

go dag til dig knus anja.

Unknown sagde ...

Jeg vil gerne være med!

Og en af mine yndlingskogebøger er "krudtugler og kanelsnegle", fordi den er lækkert lavet og mere end "bare" end kogebog! (og glæder mig til min datter bliver stor nok til at vi sammen kan lave en masse ting fra den).

Charlotte sagde ...

Her vil jeg da gerne være med. Smider et enkelt lod :)

Villa Ko sagde ...

Lyder som en god bog. Den bog jeg bruger mest pt er "Krudtugler og kanelsnegle". Som flere har nævnt er den god til børnefamilier :-)
3 lodder til mig, tak
VH Jette / Kamma og Ko

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hej Karen.
Jeg vil meget gerne være med.
Og ja! jeg har en yngling kogebog, selvom jeg har mange...
Men "Køkkendagbogen" fra Anette Eckmann.
Er en af mine favoritter.
Her er både lækre opskrifter og ideer til hjemmet.
Det er lige mig.
Jeg linker også til din Give Away.
Så jeg snupper 3 lodder.
Og krydser alle mine fingrer.
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Pernille-Frederikke sagde ...

jeg vil meget gerne deltage :)

Min yndlingskogebog er sig orellena's krudtugler og kanelsnegle :O

Anonym sagde ...

Hejsa
Når nu endelig vores drøm om et lille landsted er gået i opfyldelse, må denne bog da være oplagt inspiration til lækre ting med grøntsager mv. fra øko-haven
:0)
Jeg vil gerne deltage med et lod..
Karina (marka@city.dk)

Maria sagde ...

Så blev jeg nummer 900 i faste læser, det må da bringe held for sådan en lækker kogebog vil jeg meget gerne vinde.

Dragonfly sagde ...

Uh, Kille Enna. Den gad jeg super godt vinde!:-)
Min yndlings kogebog er vegetarisk vellyst. Fordi vegetarmad holder - uanset om man er vegetar eller ej!
Jeg vil gerne deltage med 2 lodder!:-)

Dragonfly sagde ...

Hov nej, 3! lodder!:-)

Little Miss S. sagde ...

Skøn bog - jeg elsker Kille Ennas bøger, men den her bor endnu ikke i mit hjem...

Lis sagde ...

Skøn bog, den vil jeg super gerne vinde, så jeg nupper 3 lodder...
Min yndlingskogebog er egentlig meget simpel - frk Jensen's. Den er uovertruffen når det kommer til at slå basis ting op :-D

Skarvtjärns Greta sagde ...

Så fantastiskt att få möjlighet att vinna en bok. Det kanske är så att jag har tur. Någon gång måste man ha det också
Jag delar naturligvis med mig av mitt tips
Inger Ingmanson: Naturens läckerheter
Prisma förlagISBN 91-518-4030-8
Försöker få över din tävling till min blogg, men är inte säker på att jag lyckas

Anna Banana Butterhair sagde ...

Sikke en skøn Give Away!
Jeg har rigtig mange gode kogebøger og min samling er lige blevet større efter jeg har holdt fødselsdag :)
Lige i øjeblikket er jeg desuden inde i periode hvor jeg prøver rigtig mange nye opskrifter - for det først i et forsøg på at spise mere varieret (i stedet for altid at lave de samme retter man kan) og for det andet så fordi at jeg har fået en super kogebog af Jamie Oliver (som jeg er en smule forelsket i i øjeblikket)der hedder 2Alle Kan Lære At Lave Mad". En fantastisk kogebog med mange lækre og forholdsvis simple retter i nærmest alle kategorier :)

Men altså for at gøre en lang historie kort - 3 lodder til mig i håb om endnu en lækker kogebog til min samling ;)

Ha' en god dag!

Camilla sagde ...

Skøn give-away - smider straks 2 lodder. Har et helt specielt forhold til Kille Enna,- boede tilbage i 90èrne i samme opgang som Kille i Århus, hvor hun lavede mad og bragte ud fra sin lille lejlighed - skønt koncept.

Jeg har mange ynglings-kogebøger - men den der altid kommer frem igen, mest som hjælp til den traditionelle mad er min "Martha-kogebog".

Kolorista sagde ...

Hej Karen - uhhh, den vil jeg gerne vinde, så jeg smider fluks 3 lodder. Min yndlingskogebog er faktisk min egen samling af yndlingsopskrifter, som jeg gemmer i en sort bog der er ved at falde fra hinanden og i øvrigt er rimelig rodet og ikke særlig struktureret (selvom den fra start af selvfølgelig var inddelt i smarte afsnit med desserter, drikke etc.) Men jeg ved altid lige hvor opskriften på farmors pandekager ligger og kan altid finde nye, uprøvede opskrifter dér, som jeg engang i tidernes morgen har klippet ud og lagt deri. KH Lisbeth

Onkel Anne sagde ...

Hej Karen
Sikke da en dejlig bog. Elsker billederne :)
Min yndlings kogebog er en jeg har arvet efter min mormor. Og den er yndlings, fordi den dufter af hende og hun har skrevet små kommentarer rundt omkring i den :)
Jeg smider gerne tre lodder i pujlen.

Det Stormske Køkken sagde ...

Jeg er med på 2 lodder så :)

Min yndlingskogebog er faktisk Krudtugler og Kanelsnegle. Jeg synes den er fantastisk da den både er fyldt med lækre opskrifter, men også fif til kreativitet og lege med børnene.

Jeg krydser fingre for at jeg vinder denne skønne bog :)

Det Stormske Køkken sagde ...

Jeg er med på 2 lodder så :)

Min yndlingskogebog er faktisk Krudtugler og Kanelsnegle. Jeg synes den er fantastisk da den både er fyldt med lækre opskrifter, men også fif til kreativitet og lege med børnene.

Jeg krydser fingre for at jeg vinder denne skønne bog :)

Laura sagde ...

Kære Karen
Den kunne være skøn at vinde, så jeg vil gerne være med med 2 lodder.
Min yndlingskogebog er Aarstidernes livretter. Jeg bruger den meget til inspiration til ugens madplaner og til at finde på noget med de grønsager som jeg ikke er så fortrolig med, som ind i mellem kommer i grønsagskassen.

Fullie sagde ...

Kille Enna er en utrolig god formidler. I hendes kogebøger får man så meget mere end bare super lækre opskrifter. Man får ligeledes lidt mad historie og kultur.
Med børn i huset er Krudtugler og kanelsnegle den mest brugte.

Jeg vil gerne deltage med 2 lodder. kh. Louise (Louise@heldmann.dk)

Joan sagde ...

Hvor kunne den være vidunderlig at få med på boghylden. Har rigtig mange kogebøger, og rigtig mange favoritter, men som også nævnt hos andre tidligere er hitteren endnu nok "krudtugler og kanelsnegle" fordi den strækker sig lidt ud over kun kogebogen og er rettet mod børnefamilien.

Maria's Whims sagde ...

Så spennende! jeg vil gjerne være med og trekker ett lodd :)

Cat sagde ...

Hejsa her en lille kommentar..
Først ros til din blog, hvor du kreativ og dygtig...
Jeg vil gerne vinde den dejlige kogebog, da det er så hyggeligt med en masse ny inspiration...Min yndlings kogebog er "krudtugler og kanelsnegle", den er fyldt med enkle, gode ideer..
2 lodder fra mig:)

Karina sagde ...

Jeg vil gjerne være med i din fine give away!! Fant bloggen din nå nettopp - helt fantastisk! Her kommer jeg til å kikke innom masse!
Karina

Irene sagde ...

Jeg er med på 2 lodder.
Min bedste kogebog er selvfølgelig Frk. Jensens kogebog, som jeg fik af min mor, da jeg flyttede hjemmefra. Det er en basiskogebog, man kan lære at lave mad efter og mit eksemplar er i dag godt plettet og slidt:-) Jeg har et hav af andre kogebøger, for jeg kan vældig godt lide at lave mad, men jeg følger stort set aldrig en opskrift til punkt og prikke - bruger den kun som inspiration:-)

Fru Sole sagde ...

Uh, det er da en give-away man ikke vil gå glip af :)
Min bedste kogebog... "Køkkenrevolution på høje hæle"! Sund mad der smager godt!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej karen...en dejlig blog du har som jeg ikke har været inde på før...sjovt nok..og jeg så din Give-way da jeg var inde på "Hos Mutter" og jeg kan ikke stå for den flotte give-away of melder mig straks til...med billedlink og hele baduljen..

Den kogebog som har gjort størst indtryk på mig er Camilla Plums " SØDT"....skarpt efterfulgt at "Mad med Meyer" af Claus Meyer Nielsen...
"SØDT" fordi den har en masse illustrationer af indpakningspapir...tynde stykker indpakningspapir..noget er krøllet andet er ikke..meget er udenlandsk, noget er dansk....
og der er fra frugt, oste, nødder, chokolade, te, kaffe, kager mm. og så er hendes kogebøger skønne både mht. opskrifter, forklaringer af ingredienser, adresser til forhandlere...og så endnu en ting som jeg synes rigtig godt om ved netop denne bog "SØDT" og det er at billeder i bogen er matte og meget dybe i de mørke farver...og det giver en meget lækker fornemmelse af nærmest grafiske dybtryk i mange af både illustrationerne og fotografier....jeg kan se at Jens Bull har fotograferet til bogen...så hans fortjeneste også....
Claus Meyers bog "Mad med Meyer" er også først og fremmest på grund af noget æstetisk....ikke sådan visulet udelukkende, men også i hans brug af fire kunstnere, der laver mad sammen med ham og som også deltager i skabelsen af kogebogen med tegninger, malerier, tekst og musik....og så har jeg da også lavet en af hans meget lækre opskrifter, som meget varmt kan anbefales...og det er "Brombær-chokoladetærte med foto på s. 99...den er overdådig og resten kan gemmes til næste dag og du får endnu en dag med en vild god dessertkage...for ikke lige at nævne rabarberdessertkage, som jeg smagte første gang på en restaurant på Østerbro i Kbh.
og jeg vil slutte af med at citere et digt på side 28 af Kirsten Hammann:
RABARBER, rabarber, din hidsige prop *
Vi dolker din røde og rasende krop *
så syng dine sidste og sureste vers *
om lidt er du snittet på langs og på tværs...
andet vers findes også...

og sikke inspireret jeg blev at dit indlæg, din blog og din give-away...

med venlig hilsen Anita

Rikke R sagde ...

Den ser god, den vil passe ind til samlingen. Jeg vil gerne deltage med 3 lodder.
En af de kogebøger jeg bruger mest er Signe Wennenbergs Komsammen, som jeg varmt vil anbefale:-)

Lene Toft sagde ...

Hvor ser den spændende ud... den vil jeg gerne vinde... Mit bedste kogebogs tip må være Camilla Plums "umoderne mad" - skønne billeder med opskrifter af mad som min mormor lavede den...
Knus Lene

Pia sagde ...

Dén bog ser da godt nok spændende ud :-) Jeg er med på 2 lodder...

Min bedste kogebog i mange år har været Nikolaj Kirks Hverdagsmad. Hans opskrifter er bare så lækre og nemme at gå til - og de passer, til forskel for min gamle kogebogsflamme Camilla Plum, som laver fantastiske smukke bøger, men hvor jeg synes der altid lige mangler noget i opskriften...
kh Pia

Stine sagde ...

Min yndlingskogebog er "Suveræne Succeser - greatest hits med ekstranumre". Og som nr 2 er det resten af serien, og som nr 3 er det de tre bagebøger fra Amo. De er så fine!

Anette sagde ...

Kære Karen
Jeg deltager gerne i din dejlige give away.

Og min yndlingskogebog er ingen ringere end Minna og Gunnars gamle gratis fiskekogebog "Fisk hver uge - det er der da ingen ben i ...". Den er godt brugt og fedtet, men kan få mig til at lave fisk til aftensmad og ungerne til at spise det.

Dejlig blot du har!

Mange hilsener fra Anette

Anette sagde ...

I min netop indskrevne kommentar mente jeg selvfølgelig, at din "blog" var dejlig og ikke din "blot".

:-) Anette

Balles Bazaar sagde ...

Chance for sådan en kogebog vil jeg ikke gå glip af.
Jeg har to favoritkogebøger afhængigt af anledningen.
Til hverdag har jeg stor glæde af Diabetesforeningens kogebog "lev godt lev sundt" Nemme hurtige og sunde retter.
Til fest bruger min mand og jeg gerne bogen "Scandinavian World Cooking" som jeg for nogle år siden fik af SAS. Verdens kokke har givet hvert deres bud på en lækker middag. Meget inspirerende, når der skal være lidt ud over det sædvanlige.
Har lige lavet rå-marieneret rødbedesalat. Opskriften er på vej på bloggen.
3 lodder til mig.

Anonym sagde ...

Denne bog ville passe godt på mit natbord...jeg elsker nemlig kogebøger som godnat læsning.....Jeg deltager med et lod
mvh ida

SiriR sagde ...

Jeg er med!!
Min bedste kogebog hedder *Norsk mad til alle tider*, dejlig hverdagsmad uden de store fiksfakserier. Sådan en man kan bruge daglig!

K sagde ...

Nøøj - vil gerne være med på 2 lodder :)
Min bedste bog er helt sikkert "suveræne succeser" - hvor jeg mest lader mig inspirere af alle de lækre salater som jeg så selv videreudvikler og gør til mine egne :)

Anne Mette sagde ...

Hej Karen

Har fornyligt lært din blog at kende, dejlig inspiration.

Må være med i denne give away for jeg er enig med alle andre, det ser ud til at være en super spændende kogebog fra en dygtig kok og formidler af god smag.

Hermed 2 lodder

Mvh
Anne Mette