fredag den 3. september 2010

Velkommen her

Jeg kan enormt godt lide, når "noget" siger velkommen her, allerede på fortrappen.
Så kan det godt være der er lidt malerklatter på glasset i døren endnu og blomsterne i silkepapir er falmet, men bare det, at der er noget gør en forskel for mig.
Tænker du på, om din fortrappe eller opgang siger VELKOMMEN?

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg vole da føle mig velkommen hos dig :-)
Vi har altid lidt pynt hængende på hoveddøren og lidt krukker ved siden af .

ThinkingSpace sagde ...

Åh ja, det tænker jeg i høj grad på. Måske især fordi vi er midt i en ombygning, og der er intet, der siger "Velkommen" ved vores indgang for tiden. Jeg glæder mig til det bliver anderledes!

Kirsten Søeballe sagde ...

Der ,hvor jeg bor forsvinder sådan gæstfri pynt desværre . Så har ikke noget hængende på min dør og da slet ikke noget stående ved siden af den .
Jeg bor i en boligblok i et ploblemfyldt kvarter i Ishøj .
Vil dog ikke bo andre steder for der er også mange positive ting ved at bo her :-)

Kolorista sagde ...

Hmmmm - her på min fortrappe er det lige p.t. følgende der siger velkommen: en afdanket plante der venter på at blive båret helt ned på komposten, en plastik skovl fra sandkassen, et askebæger fra den gang manden røg (=for 1½ uge siden), et par gummistøvler som jeg havde på da jeg slog græs for 4 dage siden, og ikke har gidet sætte ind på plads... og lidt søm, skruer og malerpletter. HYGGE!!! jeg har vist ikke den der fordørs-æstetiker i mig - selvom jeg selv blir meget glad når jeg kommer op til en hyggelig fordør... KH Lisbeth

by myr sagde ...

Jeg gør meget ud af at få vores fordør til at byde gæster velkommen...har et par Ikea lanterner stående, mørke lilla stedmoder blomster (som efterhånden synger på sidste vers!!), en fletkurv fuld af grankogler som Oscar og jeg har fundet forleden...og så er kurven toppet af med nogle skønne hyben, som egentlig skal trækkes på ståltråd og danne en fin krans til at hænge på døren (når jeg liiige får købt ståltråd!!) Elsker at pynte ved døren her om efteråret og i overgangstiden mellem sommer og efterår...kan næsten ikke vente til vi skal lave græskar lygter:-)
Kh. Malene