mandag den 20. september 2010

Medlem af en livsstils bogklub? NB. KUN FOR DK LÆSERE.


Jeg har de seneste 2 år stort set ikke købt er blad. Jeg køber i stedet livstilsbøger og kogebøger, fordi de har nogle af de samme egenskaber, bare i lidt mere gemme værdig form.
Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg køber mange bøger....især inden for katagorierne indretning, mad og have. Jeg har også flere gange købt bøger og udloddet som giveaways (senest Kille Ennas SMAG).
Og tidligere min absolutte favorit bog: Lisbett Wedendahls "Familieliv" og Ewa Marie Wilkens: "Fra mig til dig". Jeg gør det fordi jeg begejstres, og min begejstring er stor, og det er i øvrigt det der er det bærende her på bloggen.
(Jeg vil gerne understrege at jeg ikke modtager betaling for det, hvis nogen skulle være i tvivl om den sag).
Min giveaway er blevet "opdaget" og derfor har de fra bogklubben BOLIG & LIVSSTIL sendt mig et tilbud jeg kan give videre til jer.
Hvis I melder jer ind i bogklubben skal I bare købe 2 titler til bogklubpris det første år og I vil modtage LISBETT WEDENDAHLs skønne bog FAMILIELIV (mod at betale porto på 39,95 dkk). Man modtager gratis 12 blade om året, der i inspirerende form viser de nye bøger der er bogklubbøger og alle dem man kan købe på tilbud ind i mellem.
Det er kun et tilbud til jer bloglæsere i Danmark og man skal altså bruge linket HER for at finde tilbuddet.

5 kommentarer:

Malene sagde ...

Det lyder som et tilbud, der ikke er til at sige nej til:) Har lige været inde og læse om vilkårene...er det kun det første år, man forpligter sig til at købe 2 bøger til fuld pris eller er det hvert år?

Fru Thornholm sagde ...

TAK! Jeg har længe, længe ønsket mig 'Familieliv' og haft den lånt på biblioteket rigtig mange gange. Jeg har fluks benyttet mig af tilbuddet, og meldt mig ind :-)
Kh Stine.

Karen Klarbæk sagde ...

Det er kun det første år man forpligter sig til køb.
Altså 2 bøger til klub pris. Klubprisen er i øvrigt lavere end den i boghandelen.

Kirsten sagde ...

Bogklubber har f..... skabt! Nej, det mener jeg selvfølgelig ikke, men når man som jeg har en rygrad som en regnorm, når det handler om bøger, så er det altså næsten tarveligt at komme med sådan et tilbud. Jeg har været medlem af rigtig mange bogklubber, og jeg kan også godt finde ud af at afmelde "månedens bog", hvis den ikke er noget for mig. Meeeen, så er der næsten altid en masse andre jeg ikke kan leve uden. Lige nu er jeg "between bogklubber" og det må jeg vist hellere blive ved med.
(Men det er altså nogle lækre bøger)
Mange hilsner Kirsten

signe sagde ...

Hej Karen!
Tak for din besked på min blog. Jeg kan godt forstå, I er i tvivl, når huset er, som du beskriver det:) Jeg er i øvrigt helt sikker på, at I vælger det mest æstetisk rigtige - med din stilsikre sans!
Men det med den oprindelige stil er nok bare min "kæphest" - alt for mange shiner huse op på en ikke alt for hensigtsmæssig måde - altså her taler vi f.eks. sortglaseret tegl på bungalows osv. Så jeg ytrer mig så snart jeg aner noget der strider imod det originale.. Håber, du forstår;)
Hilsen Signe